Categories
Bistrita Business Job

63 de candidați luptă pentru 58 de posturi de șef de post în cadrul Poliției

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud organizează în intervalele 9-10 octombrie și 16-17 octombrie concursuri în vederea ocupării funcțiilor de conducere vacante de șef post din cadrul Secțiilor de Poliție Rurală.

Examinările  vor avea loc la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Bistrița-Năsăud, conform graficului de desfășurare aprobat și constau într-un interviu pe subiecte profesionale, pe baza tematicii și bibliografiei întocmite prin grija Comisiei de concurs.

În vederea înscrierii și participării la concurs/examen, candidații trebuie să îndeplinească cumulativ, mai multe condiții minimale obligatorii, printre care: să fie declarați „Apt” medical și psihologic pentru promovarea în funcții de conducere, să aibă doi ani vechime în specialitatea structurii pentru care se organizează examen/concurs, să aibă doi ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției, să nu fie sub efectul unei sancțiuni disciplinare și să nu fie puși la dispoziție în condițiile art.65 din Legea 360/2002, cu modificările și completările ulterioare, să nu se afle în curs de urmărire penală, să aibă o conduită morală și profesională ireproșabile.

În cadrul celor șapte Secții de poliție rurală (Secția nr. 1 Bistrița, Secția nr. 2  Prundu-Bârgăului, Secția nr. 3 Sânmihaiu de Câmpie, Secția nr. 4 Beclean, Secția nr. 5 Petru Rareș, Secția nr. 6 Năsăud și Secția nr. 7 Sângeorz-Băi) sunt prevăzute 58 de funcții de șef de post, pentru care s-au înscris 63 candidați.

Sursa foto: www.novatv.ro

Leave a Reply