Categories
Accident Bistrita

UPDATE: Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier produs pe strada Libertății

În această după-amiază, un apel sosit la numărul unic de urgențe 112 anunța producerea unui accident rutier pe strada Libertății din municipiul Bistrița.

Aici, șoferul unui autoturism a frânat brusc, iar conducătorul unui alt autoturism nu a mai reușit să frâneze la timp, lovind o altă mașină din coloană.

În urma impactului trei autoturisme au fost avariate și s-a înregistat și o victimă, o femeie, pasageră într-una dintre mașini.

Un echipaj medical i-a acordat acesteia primul ajutor și victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, starea sa fiind stabilă.

Polițiltii Biroului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud au început cercetprile în acest caz pentru a stabili cu exactitate cine este vinovat de producerea accidentului.

ACTUALIZARE

Pe strada Libertății din Bistrița conducătorul auto B. Ionuț de 21 ani din Bistrița nu a păstrat o distanță de siguranță în mers intrând în coliziune cu partea din spate a autoturismului condus de M. Cristian de 33 ani din Bistrița, care la rândul lui a fost proiectat în partea din spate a autoturismului condus de un bărbat de 36 ani din Bistrița.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 59 ani pasageră în cel de-al doilea autoturism.

Cercetările continuă de către Biroul Rutier.

FOTO: arhivă

Leave a Reply