Supărare mare în Partidul România Mare! USL a uitat de ei!

Supărare mare în rândul liderilor organizației județene a Partidului România Mare Bistrița-Năsăud.

Viorel Cotuțiu, președintele PRM BN, susține că la alegerile locale din iunie 2012, partidul pe care îl conduce a avut o înțelege cu Uniunea Social Liberală Bistrița-Năsăud, care nu a fost respectată.

Lui Gheorghe Pop din cadrul PRM BN i s-a promis că dacă se retrage din cursa electorală pentru fotoliul de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud va primi un post de director adjunct la Inspectoratul Școlar Județena Bistrița-Năsăud.

Acum, cei din PRM BN sunt supărați foc că USL BN s-a folosit de ei și i-a lăsat cu “buza umflată” la alegerile locale, însă, promit răzbunare. Ei sunt deciși ca la parlamentare să își impună și ei canidați. Mai mult, ei vor neapărat ca pe Colegiul pe care va candida social democratul Daniel Suciu să impună un candidat care “să îi dea bătăi de cap lui Suciu”, declarația apartinându-i președintelui Viorel Cotuțiu.

În ceea ce privește candidații pentru parlamentare, suntem în tratative. Eu unul nu intenționez să candidez și nici Gheorghe Pop, dar vom veni cu candidați noi, oameni tineri, cu școală, ca să poată contracara pe cei nominalizați de celelalte partide” a completat Cotuțiu.

Leave a comment