21/09/2017

Trei candidaţi pe un post de asistent medical la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud se fac angajări! La mijlocul lunii septembrie au fost scoase la concurs 11 posturi temporar vacante de asistenţi medicali, la şapte secţii din cadrul spitalului, respectiv câte două posturi la Unitatea de Primiri Urgenţe, la Centrul de hemodializă şi la Secţia neurologie şi Secţia ATI. Câte un loc este vacant la Secţia boli infecţioase, Secţia chirurgie generală şi Secţia pneumologie.

Concursul a debutat astăzi, participând 36 din cei 38 de candidaţi care şi-au depus dosarele.

Gabriela Remeş, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, a declarat că “iniţial s-au înscris 38 de candidaţi, însă, la proba de astăzi, cea scrisă au participat 36. Noi am pus la dispoziţia lor 11 posturi. Cei care vor obţine cele mai bune rezultate atât la proba scrisă, cât şi la interviu vor fi angajaţi”.

Concurenţa este detul de mare, fiind vorba despre trei candidaţi pe un singur post de asistent medical. Rezultatele probei de astăzi vor fi afişate în această seară, iar candidaţii care au reuşit să obţină minim nota 7 vor merge mai departe la cea de-a doua probă, cea a interviului, care este programată pentru vineri, 12 octombrie.

Sursa foto: www.cronicadeiasi.ro