Categories
Bistrita Business Job

Trei candidați pe un post de asistent medical la Spitalul Județean Bistrița-Năsăud

La Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud se fac angajări! La mijlocul lunii septembrie au fost scoase la concurs 11 posturi temporar vacante de asistenți medicali, la șapte secții din cadrul spitalului, respectiv câte două posturi la Unitatea de Primiri Urgențe, la Centrul de hemodializă și la Secția neurologie și Secția ATI. Câte un loc este vacant la Secția boli infecțioase, Secția chirurgie generală și Secția pneumologie.

Concursul a debutat astăzi, participând 36 din cei 38 de candidați care și-au depus dosarele.

Gabriela Remeș, purtătorul de cuvânt al unității medicale, a declarat că “inițial s-au înscris 38 de candidați, însă, la proba de astăzi, cea scrisă au participat 36. Noi am pus la dispoziția lor 11 posturi. Cei care vor obține cele mai bune rezultate atât la proba scrisă, cât și la interviu vor fi angajați”.

Concurența este detul de mare, fiind vorba despre trei candidați pe un singur post de asistent medical. Rezultatele probei de astăzi vor fi afișate în această seară, iar candidații care au reușit să obțină minim nota 7 vor merge mai departe la cea de-a doua probă, cea a interviului, care este programată pentru vineri, 12 octombrie.

Sursa foto: www.cronicadeiasi.ro

Leave a Reply