A treia ediție a “Balului Vrăjitoarelor”, în pregătire la Castelul Dracula

Cea de-a treia ediție a Balului Vrăjitoarelor va avea loc, sâmbătă, 27 octombrie, la Castelul Dracula din Munții Bârgăului.

Evenimentul de la Castelul Dracula din Munții Bârgăului va începe la ora 18.00, iar la acesta sunt așteptați să participe în special turiștii. La ediția precedentă au fost prezenți circa 100 de turiști străini – americani, brazilieni, argentinieni și ruși.

Cei prezenți laeveniment vor avea parte de petreceri cu un decor special, cu preparate culinare ‘în stil draculian’ și băuturi ‘roșii ca sângele’. De asemenea, tot la ediții precedente a fost premiată “cea mai temută vrăjitoare din ținut” și a avut loc “Procesul Vrăjitoarei”.Evenimentul de la Castelul Dracula va fi organizat pentru a marca sărbătoarea Halloween, celebrată în 31 octombrie.

Hotelul din Pasul Tihuța, aflat la granița dintre județele Bistrița-Năsăud și Suceava, a fost inaugurat în anul 1983, fiind construit în stilul unei case medievale. În acest loc, aflat la o altitudine de peste 1.100 de metri, scriitorul Bram Stoker, autorul romanului ‘Dracula’, a indicat existența castelului celebrului conte-vampir.

Leave a comment