Categories
Bistrita Util

Hairstyler Bistrița ! professional beauty shop vă prezintă produsul săptămânii

Hairstyler beauty shop Bistrita va prezinta gama medicala profesionala de intretinere a parului CE-CE MED, care cuprinde o gama variata din care amintim samponul cu matase, serul medical cu matase, solutie medicala pentru indepartarea matretii, solutie pentru parul uleios,solutie pentru prevenirea caderii parului, solutie pentru scalp sensibil, masca,spuma,spray,luciu toate cu extract de matase,sampon pentru par uscat-uleios destinat parului cu  matreata,sampon-balsam pentru scalp sensibil,conditoner in doua faze etc.

ASTAZI O SA VA PREZENTAM  SAMPONUL  PROFESIONAL MEDICAL  ENTRU PAR GRAS-ULEIOS CU MATREATA. SAMPONUL ESTE  SPECIAL CU MANUKA SI SALCIE PENTRU PARUL GRAS-ULEIOS CU MATREATA EXCESIVA

ACESTA  REGLEAZA ACTIVITATEA GLANDELOR SEBACEE. NETEZESTE FIRUL DE PAR IN CORTEX PENTRU A PREVENI APARITIA A NOI CELULE DE MATREATA SAU RASPANDIREA CELOR EXISTENTE.

RESTRUCTUREAZA PARUL ASIGURANDU-I LUCIU FACANDU-L SI MAI USOR  DE  ARANJAT. CONTINE PLANTE MANUKA SI SALCIE ( CU ROL ANTISEBUM, ANTIINFLAMATOR, ANTIBACTERIAL) COAJA DE  LAMAIE, MUSETEL, URZICA, EXTRACT DE PIN, SALVIE, IEDERA, GALBENELE, CALTUNAS ( CU ROL DE  CALMARE, ANTIINFLAMATOR, REGLEAZA CIRCULATIA GLANDELOR SEBACEE) PROTEINE DE GRAU ( PENTRU VOLUM, RESTRUCTUREAZA ELASTICITATEA PARULUI)ROZMARIN (CU ROL ANTIINFLAMATOR, ANTIBACTERIAL, ANTI-OXIDANT).

IMPORTATOR EXCLUSIV & DISTRIBUITOR HAIRSTYLER-professional beauty  shop Bistrita. PENTRU SALOANE SI STILISTI, DISTRIBUITORI VA RUGAM CERETI OFERTA SPECIALA LA TEL .0751311805 formator Daniel Baciu Scoala de coafura DANY STUDIO- Bistrita sau la e-mail  hairstylershop@yahoo.com www.hairstylershop.ro pentru indicatii tehnice tel.0740777909 formator&hair-stylist salon Dany Studio Bistrita Emilia Baciu sau la e-mail danystudio2005@yahoo.com www.danystudio.ro,www.scoaladecoafuradanystudio.ro.

Leave a Reply