Oltean: Sper ca echipa pentru parlamentare să treacă cu brio de analiza comisiei de etică!

Ioan Oltean, președintele organizației județene a Partidului Democart Liberal Bistrița-Năsăud, a prezentat astăzi, într-o conferință de presă “garnitura care a fost deja validată pentru alegerile parlamentare”.

Din partea PD-L BN s-a stabilit că vor candida Vasile Marc, Ioan Oltean și Monica Săsărman pentru Camera Deputaților și Cristian Florian și Eugen Curteanu pentru Senat.

Oltean spune că “echipa aceasta a fost deja validată la nivel județean și sperăm că va trece cu brio și de analiza comisiei de etică. Fiecare organizație județeană a manifestat un interes maxim pentru o selecție riguroasă în ceea ce privește candidații la parlamentare. M-aș bucura dacă și USL ar manifesta același interes în selecția candidaților”.

Obiectivul PDL BN la parlamentare este de a obținem un scor măcar asemănător cu cel de la alegerile din 2008.

“Ne-am fixat ca obiectiv să obținem un scor electoral bun, care să ne permită să ne menținem standardul din 2008, când am trimis în Parlament doi deputați și un senator. Îi asigur pe cetățeni că PDL se va comporta ca un partid corect preocupat de o informare corectă a cetățeanului și cu o conduită de respect și de dreaptă înțelegere a fiecărui comportament ai partenerilor actului electoral” a mai adăugat Oltean.

Președintele PDL BN mai spune că săptămâna viitoare se va stabili și ultimul candidat, fiind vorba despre cel care va candida pe Colegiul I Camera Deputaților. Oltean spune că deocamdată doar Alin Seserman și-a depus candidatura și chiar dacă era vehiculat și numele lui Ioan Nelu Botiș, acesta nu a depus un act oficial prin care să anunțe că va candida. El a anunțat în mod verbal organizația județeană că și-ar dori să candideze. Cert este că în privința Colegiului I Camera Deputaților s-a stabilit că acesta va avea candidat din PDL BN și nu va fi cedat Alianței România Dreaptă.

Join the Conversation

1 Comment

  1. da si avizul ANI si al DNA dar mai presus de toate avizul Komisarului M.M.

Leave a comment