Bărbatul care săptămâna trecută a provocat un accident cu patru victime a fost reținut pentru 24 de ore

În urma cercetărilor polițiștilor, bărbatul de 44 ani din Sărățel, care săptămâna trecută, mai precis pe 12 octombrie a provocat un accident rutier fără să dețină permis de conducere, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum și a consumului de alcool, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore.

Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean în vederea luării măsurii arestării preventive, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală.

Cercetările continuă de către Poliția Oraș Beclean.

Accidentul s-a produs între localitățile Herina și Lechința, unde, într-o curbă șoferul a pierdut controlul volanului, a părăsit carosabilul și a intrat cu autoturismul într-un capăt de pod din beton.

Din accident a rezultat rănirea gravă a unui pasager de 22 ani din Domnești, și rănirea ușoară a trei pasageri, toți din Sărățel.

Sursa foto: www.foto-press24.com

Leave a comment