20/09/2017

Bărbatul care săptămâna trecută a provocat un accident cu patru victime a fost reţinut pentru 24 de ore

În urma cercetărilor poliţiştilor, bărbatul de 44 ani din Sărăţel, care săptămâna trecută, mai precis pe 12 octombrie a provocat un accident rutier fără să deţină permis de conducere, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a consumului de alcool, a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore.

Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean în vederea luării măsurii arestării preventive, sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Cercetările continuă de către Poliţia Oraş Beclean.

Accidentul s-a produs între localităţile Herina şi Lechinţa, unde, într-o curbă şoferul a pierdut controlul volanului, a părăsit carosabilul şi a intrat cu autoturismul într-un capăt de pod din beton.

Din accident a rezultat rănirea gravă a unui pasager de 22 ani din Domneşti, şi rănirea uşoară a trei pasageri, toţi din Sărăţel.

Sursa foto: www.foto-press24.com