Expo Bistrița și Bistrița Mariage Fest, la finele acestei luni, pe pietonal

Sfârșitul acestei luni aduce în municipiu două expoziții importante pentru comunitatea bistrițeană.

Este vorba despre Expo Bistrița ediția 2012, care este singura expoziție de acest gen din județul Bistrița-Năsăud, reprezentând o oportunitate de promovare pentru comercianți.

Expoziția va fi structurată pe patru saloane:

SALONUL BUNURILOR DE LARG CONSUM – Confecții, tricotaje, încălțăminte și articole de marochinărie; produse cosmetice, bijuterii, cadouri; produse alimentare, artizanat și produse tradiționale; decorațiuni interioare și exterioare, mic mobilier; articole de uz casnic, produse chimice, articole din mase plastice, sticlărie; pachete turistice;

SALONUL VERDE – produse naturiste (suplimente alimentare, produse de tratament, dulciuri și sucuri naturale);

SALONUL AUTO – autoturisme, autoutilitare, moto-velo, sport;

SALONUL GRĂDINA – plante, flori și puieți, semințe, arbuști, amenajări peisagistice;

Organizatori sunt Camera de Comerț si Industrie Bistrița-Năsăud, în colaborare cu Primăria Municipiului Bistrița. Expoziția se va desfășura în perioada 24 -28 octombrie, pe pietonalul Liviu Rebreanu.

De asemenea, cel de-al doilea eveniment – Bistrița Mariage Fest ediția 2012 se va desășura în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie tot în zona pietonală a municipiului. Bistrița Mariage Fest este prima expoziție de acest gen organizată de către Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud. Vor fi expuse rochii de mireasă, costume de mire, pantofi, rochii domnișoare de onoare, nași, nuntași, coafură și make-up.

Cei care se pregătesc să facă pasul cel mare vor avea ocazia să afle detalii despre locașii, decorațiuni festive, aranjamente florale, masa festivă, produse alimentare și de cofetărie-patiserie, mărturii, mijloace de transport, artificii, programe artistice, sonorizare, servicii foto-video. Evenimentul va beneficia de sprijinul Stil Events Cluj-Napoca.

FOTO: arhivă

Leave a comment