Vremea se încălzește. Vezi ce temperaturi vor fi zilele viitoare!

Marți, vremea va continua să se încălzească devenind caldă, chiar deosebit de caldă pentru această dată în regiunile sudice, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 29 de grade. Cerul va fi variabil în sud și sud-est, dar se va înnora treptat în rest, transmite Mediafax.

Local vor fi averse, unele intensificări ale vântului și posibil descărcări electrice, după-amiaza și în prima parte a nopții în vest, centru și la munte, iar spre dimineață îndeosebi în nordul țării. Vântul va sufla slab până la moderat cu intensificări la munte. În zonele joase izolat vor fi condiții de ceață.Temperaturile minime se vor situa între 8 și 16 grade, ușor mai ridicate pe litoral.

LA BUCUREȘTI:

Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

MIERCURI

Vremea se va răci cu deosebire în vestul și centrul țării, dar se va menține mai caldă decât în mod obișnuit în rest. Cerul va fi variabil, cu înnorări, ziua, în regiunile nordice și centrale precum și în zona de munte, unde local va ploua slab. Vântul va sufla moderat, cu intensificări la munte, iar în cursul zilei temporar și în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse de la 13…14 grade în Maramureș până la 26…27 de grade în sud-est, iar cele minime în general între 5 și 13 grade. Dimineața, în zonele joase vor fi condiții de ceață.

Leave a comment