Stelian Dolha, la “Josenii Bârgăului în sărbătoare”

Vicepreședintele PNL Bistrița-Năsăud, candidatul USL pentru un loc în Camera Deputaților în Colegiul 4, Stelian Dolha, s-a deplasat pe parcursul zilei de duminică în mai multe comune de pe valea Bârgăului. Programul a cuprins participarea la o activitate politică la Bistrița-Bârgăului și onorarea unei invitații făcute de primarul comunei Josenii Bârgăului, Tudorel Ciotmonda.

Josenii Bârgăului în Sărbătoare, eveniment organizat de primăria și consiliul local cu sprijinul Centrului Județean pentru Cultură, i-a prilejuit lui Stelian Dolha posibilitatea de-a sta de vorbă cu foarte mulți localnici, cărora le-a ascultat păsurile și a aflat despre problemele cu care aceștia se confruntă în activitățile lor zilnice. Invitat pe scenă să țină un scurt discurs, Stelian Dolha i-a invitat pe cei prezenți la petrecere, nu înainte de-a le aminti cât de important este permanentizarea unei legături politico-adminstrative între deputatul de colegiu și primarul unei localități.

„Există un timp al muncii și un timp al petrecerilor, iar acum a venit și vremea să mai petreceți, să uitați de greutățile zilnice cu care vă confruntați, să cântați și să vă bucurați, pentru că bucuria sufletului întărește trupul. Vreau doar să vă mai rog ceva: să rămâneți alături de primarul dumneavoastră, dar și de cei care îl pot ajuta să transforme satele în care locuiți în localități europene, parlamentarii, iar pentru a avea o continuitate pe această vale minunată, rămâneți alături de Uniunea Social Liberală și de cei care vor să vă reprezinte în Parlament” a spus în fața bârgăuanilor prezenți la eveniment vicepreședintele PNL Bistrița-Năsăud.

La finalul discursului, Stelian Dolha le-a făcut o propunere tuturor celor aflați la această sărbătoare: „Vă propun să reconstruim speranța împreună, să ne dăm mâinile, să ne unim simțurile pentru a  mărturisii credința noastră în Dumnezeu și în țelul nostru comun: bunăstarea tuturor celor de pe această vale a Bârgăului”.

Leave a comment