FOTO: Geea Balazsy Titieni alături de Ioan Oltean, la Congresul Partidului Popular European

Palatul Parlamentului a găzduit astăzi și mâine, Congresul Partidului Popular European (PPE) la care au participat 27 de delegații oficiale – șefi de state și de guverne și reprezentanți din țările membre și nemembre ale Uniunii Europene.

În această dimineață, Lucrările Congresului au început cu discursurile președintelui partidului, Wilfried Martens, și liderului grupului PPE, Joseph Daul, precum și cele de bun-venit ale liderilor PD-L Vasile Blaga și Theodor Stolojan și președintelui UDMR, Kelemen Hunor.

La Congres participă și bistrițeni, printre ei numărându-se deputatul Ioan Oltean și fostul purtător de cuvânt al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Geea Balazsy Titieni, actualmente vicepreședinte al PDL BN. Aceasta susține într-o postare pe un site de socializare că Congresul a fost organizat impecabil și că este o mândrie pentru România.

În această seară va avea loc și un dineu al șefilor de state și de guverne membri ai PPE, care se va desfășura în sălile Titulescu și Drepturilor Omului de la Palatul Parlamentului.

Congresul se vor desfășura și mâine, când sunt prevăzute intervenții ale premierului portuhgez Pedro Coelho, premierului Ungariei Viktor Orban, premierului Finlandei Jyrki Katainen, premierului sloven Janez Jansa,comisarul european pentru Educație Jan Figel, dar și liderului PNÅ¢CD Aurel Pavelescu.

Suras foto: www.facebook.com

Join the Conversation

2 Comments

  1. doamna e frumoasa, Oltean urat cu spume, Base tot mai “ochios”, Angela s-a echipat de parca tocmai ce-a iesit din kueche, dar nu vad nicaieri broscoiul:)))

Leave a comment