Vezi fotografii de la mitingul USL la care participă și 600 de bistrițeni

USL își lansează astăzi candidații pe Arena Națională, în prezența liderilor Uniunii, Crin Antonescu, Victor Ponta și Daniel Constantin, organizatorii estimând participarea a peste 60.000 de persoane.

Pentru acest eveniment, USL s-a pregătit îndelung, amenajând o scenă de circa doi metri înălțime, care a fost acoperită integral de o copertină de culoare albă și pe care au fost inscripționate sigla USL și sloganul “2012 Anul Victoriei”, scris atât cu roșu, cât și cu albastru.Tot de coordonare s-a ocupat și Bogdan Teodorescu, specialistul în comunicare al USL, acesta stabilind modul de organizare a scenei, astfel încât să existe dinamică pe scenă.

Accesul pe stadion s-a făcut în baza insignelor cu “Organizator VIP”, “Organizator”, “Presă”, “Invitat”, “Prim Ajutor”.

Accesul participanților în incinta stadionului a fost permis începând cu ora 15.00. Câteva sute de persoane, care așteptau la principalele intrări în stadion, au descins, sub atenta supraveghere a angajaților BGS, pentru a-și căuta locul, rândul și zona de tribună înscrise pe biletul primit de la organizatori.

Lansarea candidaților a început la ora 18:00, la eveniment participân și circa 600 de persoane din județul Bistrița-Năsăud.

Leave a comment