17/08/2017

FOTO: Narnia … universul petrecerilor pentru copii

În această după-amiază, în municipiul Bistriţa s-a deschis o locaţie perfectă unde cei mici îşi pot petrece timpul liber într-un mod cât se poate de plăcut şi interactiv. O locaţie în care voia bună şi distracţia sunt la ele acasă şi în care copiii pot să se joace în voie, fără restricţii.

“Narnia, universul petrecerilor”, aşa cum se numeşte, s-a deschis pe strada Valea Rusului, la numărul 17, acolo unde funcţionează şi Grădiniţa Prichindeii.

Părinţii care nu ştiu ce locaţie să aleagă pentru a sărbători ziua de naştere a copilului sau diverse eveniment au acum opţiunea perfectă.

“Narnia” oferă copiilor spaţii de joacă generoase, săli dotate cu jucării de ultimă generaţie şi facilităţi speciale pentru copii.

Părinţii trebuie să ştie că sunt acceptate grupe de minim 10 micuţi, iar pentru fiecare copil se percepe o taxă de între 12 şi 15 lei, tarifele fiind diferite în timpul săptămânii şi la final de săptămână.

La inaugurarea de astăzi au participat zeci de părinţi ai căror copilaşi sunt la Grădiniţa Prichindeii, dar şi reprezentanţi ai autorităţilor locale, precum viceprimarul George Avram şi inspectorul şcolar general Camelia Tabără, care s-au arătat extrem de încântaţi de investiţie.