Hairstyler Bistrița ! professional beauty shop vă prezintă produsul săptămânii

Hairstyler beauty shop Bistrita va prezinta gama medicala profesionala de intretinere a parului CE-CE MED, care cuprinde o gama variata din care amintim samponul cu matase, serul medical cu matase, solutie medicala pentru indepartarea matretii, solutie pentru parul uleios,solutie pentru prevenirea caderii parului, solutie pentru scalp sensibil, masca,spuma,spray,luciu toate cu extract de matase,sampon pentru par uscat-uleios destinat parului cu matreata,sampon-balsam pentru scalp sensibil,conditoner in doua faze etc.

ASTAZI O SA VA PREZENTAM SOLUTIA PROFESIONALA MEDICALA PENTRU PARUL ULEIOS. REGLEAZA ACTIVITATEA GLANDELOR  SEBACEE. NETEZESTE PARUL INTARINDU-L SI REDANDU-I STRALUCIREA   PIERDUTA.CONTINE EXTRACTE DIN PLANTE NATURALE. CONTINE PLANTE MANUKA SI SALCIE ( CU ROL ANTISEBUM,  ANTIINFLAMATOR,  ANTIBACTERIAL) COAJA DE LAMAIE, MUSETEL, URZICA, EXTRACT DE PIN, SALVIE, IEDERA, GALBENELE, CALTUNAS ( CU ROL DE  CALMARE, ANTIINFLAMATOR, REGLEAZA CIRCULATIA GLANDELOR SEBACEE) PROTEINE DE GRAU ( PENTRU VOLUM, RESTRUCTUREAZA ELASTICITATEA PARULUI)ROZMARIN (CU ROL ANTIINFLAMATOR,ANTIBACTERIAL,ANTI-OXIDANT).

IMPORTATOR EXCLUSIV & DISTRIBUITOR HAIRSTYLER-professional beauty shop Bistrita. PENTRU SALOANE SI STILISTI, DISTRIBUITORI VA RUGAM CERETI OFERTA SPECIALA LA TEL .0751311805 formator Daniel Baciu Scoala de coafura DANY STUDIO- Bistrita sau la e-mail hairstylershop@yahoo.com www.hairstylershop.ro pentru indicatii tehnice tel.0740777909 formator&hair-stylist salon Dany Studio Bistrita Emilia Baciu sau la e-mail danystudio2005@yahoo.com www.danystudio.ro,www.scoaladecoafuradanystudio.ro, cont YOUTUBE/danystudio2005.

Leave a comment