25/09/2017

Mihai Lucian Sărmăşan: Să fim populari şi nu populişti!

În perioada 17-18 Octombrie 2012 la Palatul Parlamentului s-au desfăşurat lucrările Congresului Partidului Popular European(PPE). Coincidenţă sau nu, lansarea candidaţilor USL de pe Arena Naţională pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc pe data de 9 Decembrie 2012 a coincis cu prima zi a Congresului Popularilor Europeni.

Vreau să specific că nu am participat la nici una din cele două manifestări, dar am urmărit pe canalele media relatarea de la cele două evenimente.

USL nu i-a îmbogăţit pe acei oameni aduşi pe Arena Naţională din toată ţara. Ceea ce ştie să facă USL e să petreacă în pomeni multiple, fără să se gândească la ziua scadenţei. Oare cât au costat şi de unde au provenit banii pentru cele 1400 de autocare necesare pentru transportul oamenilor în capitala ţării? Dar închirierea Arenei Naţionale, a aparaturii de sunet şi lumină şi a firmelor private care să se ocupe de securitatea şi ordinea pe stadion?

Adunătura USL de pe Arena Naţională  care cuprindea şi multe persoane care nu au ajuns la vârsta majoratului, ne-a adus aminte de vremurile când părinţii şi bunicii noştri participau înainte de 1989 la mitingurile PCR, când oamenii cu mic cu mare erau chemaţi să intoneze ode şi imnuri de adulaţie la adresa conducătorului “iubit”.

Aceasta este diferenţa dintre Alianţa Romania Dreaptă şi USL…unii au stat şi au dezbătut politica Uniunii  Europene iar alţii au dat dovadă de mult circ. Sunt două lumi diferite: la Palatul Parlamentului am avut parte de  şefi de stat, premieri, emisari, civilizaţie, forţă, putere, interes pentru binele ţării noastre şi o bună funcţionare a Uniunii Europene, iar pe stadion am văzut un comportament populist al liderilor USL.

MIHAI LUCIAN SĂRMĂȘAN – Consilier Local PDL și Președinte OTPDL Bistrița

Comentarii

 1. Valer spune:

  m a sarmasane , spunei tu la primarul sa-ti ia niste sapun si parfumuri selecte, ca ne intoxici la sedinte

 2. Ezachirtoaco spune:

  sa gasit si analfabetul asta sa scrie….el habar nu are pe ce lume traieste…ce studii ai musiu?

 3. ludovic spune:

  adevarati comunisti astia de la USL. ii vad eu din iarna, ce se fac. ponta la revedere din decembrie.

 4. ionut spune:

  Parca erau adunati la comanda acolo pe stadion. Atat stiu sa faca si ei. Vai de noi.

 5. Dudu spune:

  Mihai sarmsan de ce nu face un articol,, Cum sa ne spalam atat pe noi cat si haine“ sau cum sa scapam de mirosurile neplacute.

 6. nina spune:

  cata frustare au usl-isti

 7. Marius Pop spune:

  Haideti sa se apuce si guvernul asta de treaba, ca vedem numai certuri intre ei. Nu am vazut nimic concret la ponta si crin.