Dezbatere pe tema “Strategia 2020 ! Creștere inteligentă, durabilă și favorabilă incluziunii”, luni, la UBB

Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud prin Centrul Europe Direct Bistrița în parteneriat cu Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, Facultatea de Studii Europene, va organiza luni, 22 octombrie 2012, Dezbaterea publică „Strategia 2020 ! Creștere inteligentă, durabilă și favorabilă incluziunii”.

Evenimentul se află la a treia ediție și este unul din capetele de afiș ale festivalului Studențesc Studfest, componenta științifică.

Europa 2020 reprezintă strategia Uniunii Europene de creștere economică pentru următorii zece ani. Într-o lume aflată în permanentă schimbare, Uniunea Europeană dorește să devină o economie inteligentă, durabilă și favorabilă incluziunii. Aceste trei priorități se sprijină reciproc și sunt în măsură să ajute statele membre să obțină un nivel ridicat de ocupare a forței de muncă, de productivitate și de coeziune socială.

Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, prin Centrul Europe Direct Bistrița, în parteneriat cu Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, Facultatea de Studii Europene va organiza, luni, 22 octombrie 2012, ora 12,00, în Aula Magna a Extensiei Universitare Bistrița, o dezbatere publică pe tema” Strategia 2020 ! Creștere inteligentă, durabilă și favorabilă incluziunii.

Evenimentul își propune promovarea conceptului de Uniune a stabilității, responsabilității, solidarității și cresterii și consolidarea încrederii în viitorul Uniunii Europene competitive, cu un grad mai ridicat de ocupare a forței de muncă.

Dialogul privind modul de implementare a Strategiei 2020 în Romania purtat între grupurile pro și contra, alcătuite din studenți ai Extensiei Universitare Bistrița, va fi facilitat și provocat de prefectul Nastasia Ani Bob, Monica Mureșan, Secretar General CCI BN, Coordonator Centrul Europe Direct Bistrița, drd. Adrian Corpădean și jurnalista Liana Sabo.

Participarea este deschisă publicului larg, tuturor celor care doresc să contribuie activ la construirea viitorului unei Uniuni Europene cu o creștere inteligentă, durabilă și favorabilă incluziunii.

Leave a comment