Vezi ce loc ocupă primarul Ovidiu Crețu în clasamentul național al primarilor ținând cont de numărul de locuințe!

Jurnaliștii de la Econtext au realizat un top al primarilor din fiecare municipiu reședință de județ din țară, în funcție de numărul de locuințe deținute de aceștia.

În acest top figurează și primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Teodor Crețu, care în baza analizei Econtext ocupă locul 30 în clasamentul național. Primarul Bistriței deține o singură locuință, o vilă de 461 de metri pătrați situată în Bistrița.

La fel ca Ovidiu Teodor Crețu, alți zece primari din țară dețin câte o singură locuință, ei figurând în clasament pe locurile 31 ! 41.

În ceea ce privește locul I, acest este ocupat de primarul orașului Sibiu, Klaus Johannis, care deține nu mai puțin de șase locuințe. Locul doi este ocupat de Constanti Boscodeală, primarul din Buzău, care deține la rândul său cinci locuințe. În top mai figurează primari cu câte patru,. trei sau două locuințe.

Primarul Bistriței, Ovidiu Crețu, mai deține pe lângă locuința sa mai multe terenuri. Două dintre acestea sunt situate în intravilanul municipiului Bistrița, încă unul în localitatea Colibița și altul în localiatea Vermeș.

Întreaga analiză marca Econtext poate fi accesastă aici.

Leave a comment