24/09/2017

Vezi ce loc ocupă primarul Ovidiu Creţu în clasamentul naţional al primarilor ţinând cont de numărul de locuinţe!

Jurnaliştii de la Econtext au realizat un top al primarilor din fiecare municipiu reşedinţă de judeţ din ţară, în funcţie de numărul de locuinţe deţinute de aceştia.

În acest top figurează şi primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Teodor Creţu, care în baza analizei Econtext ocupă locul 30 în clasamentul naţional. Primarul Bistriţei deţine o singură locuinţă, o vilă de 461 de metri pătraţi situată în Bistriţa.

La fel ca Ovidiu Teodor Creţu, alţi zece primari din ţară deţin câte o singură locuinţă, ei figurând în clasament pe locurile 31 – 41.

În ceea ce priveşte locul I, acest este ocupat de primarul oraşului Sibiu, Klaus Johannis, care deţine nu mai puţin de şase locuinţe. Locul doi este ocupat de Constanti Boscodeală, primarul din Buzău, care deţine la rândul său cinci locuinţe. În top mai figurează primari cu câte patru,. trei sau două locuinţe.

Primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu, mai deţine pe lângă locuinţa sa mai multe terenuri. Două dintre acestea sunt situate în intravilanul municipiului Bistriţa, încă unul în localitatea Colibiţa şi altul în localiatea Vermeş.

Întreaga analiză marca Econtext poate fi accesastă aici.