Programul “O săptămână la munte”: Care sunt prețurile pentru 5 nopți de cazare

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism lansează o nouă ediție a programului “O săptămână la munte”, prețurile pentru 5 nopți de cazare variind, informează Mediafax.

Pentru o unitate de 2 stele prețul este de 158 de lei/ sejur, pentru 3 stele ajunge la 258 lei/ sejur, iar la 4 stele suma urcă la 358 lei/ sejur.

Tarifele sunt pentru o persoană, nu includ servicii de masă și sunt cu 60-70 % mai mici decât cele din perioada verii, potrivit patronatelor.

Pentru a beneficia de aceste tarife, durata sejurului trebuie să fie de 5 nopți, de duminică până vineri, în perioada octombrie – decembrie, dar cu acceptul prestatorilor se pot valorifica sejururi și cu alte date de intrare, în intervalul stabilit.

“Locurile vor fi vândute tuturor categoriilor de turiști, iar solicitările vor fi onorate în ordinea înscrierilor și în funcție de numărul de locuri puse la dispoziție. Până acum, prin acest program au fost puse la dispoziție aproape 500 de locuri pe serie, ceea ce înseamnă că în cele 9 serii circa 4.500 de persoane vor putea să petreacă o săptămână la munte în condiții de tarife avantajoase. Biletele pentru aceste hoteluri au fost puse deja în vânzare în agențiile de turism“, se arată într-un comunicat al FPTR.

Programul este destinat creșterii gradului de accesibilitate a pachetelor de servicii de profil pentru turiștii români.

Leave a comment