Casa secretarului Primăriei Budacu de Jos afectată de un puternic incendiu

În această după-amiază, un apel sosit la numărul unic de urgențe 112 anunța producerea unui puternic incendiu în localitatea Buduș, comuna Budacu de Jos.

Două case și mai multe anexe gospodărești au fost cuprinse de flăcările puternice. Mai multe echipaje ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud au intervenit la locul incendiului, intervenția fiind dificilă.

Ambele case erau situate în aceeași curte. În una locuia o familie, iar în alta altă familie, cele două fiind rude.

Pompierii nu au reușit să salveze mare lucru, incendiul distrugând casele în proporție de aproximativ 70 la sută.

Trei persoane au avut nevoie de ajutorul medicilor pentru că au suferit atacuri de panică. Una dintre case aparținea secretarului Primăriei Budacu de Jos, Florin Vărărean.

Din fericire însă, acesta avea încheiate polițe de asigurare și speră să primească despăgubiri de la compania asiguratoare.

Florin Vărărean a declarat pentru Bistrița Online că “ambele case au fost puternic afectate de incendiu. La această oră nu știm cu exactitate valoarea pagubelor. Pompierii sunt aici și încearcă să stabilească și cauza producerii incendiului. Cel mai probabil ar fi vorba despre un scurtcircuit la instalația electrică. Din fericire aveam asigurare”.

Sursa foto: www.rtv.net

Leave a comment