Categories
Agenda Bistrita Destinatii News Stirea Zilei Timp liber

FOTO: Află cum poți petrece Ziua Națională a României bucurându-te de zăpadă, concerte și distracție cât cuprinde!

Începutul sezonului de schi în stațiunile alpine coincide cu una dintre cele mai importante sărbători ale românilor – Ziua Națională marcată anual pe data de 1 decembrie.

Agenția de turism Sfara Tours a lansat în anul 2009 proiectul Romanian Ski Days, prin intermediul căruia, românii au posibilitatea să sărbătorească Ziua Națională pe meleaguri străine, mai precis în stațiunea Kaprun din Austria.

Aceasta se află în sudul orașului Salzburg și are cel mai apropiat ghețar de România (Kitszteinhorn). Cu o populație de aproximativ 3.000 de locuitori și peste 770.000 de nopți de cazare anual, Kaprun este locul ideal pentru ski, relaxare și petreceri.

Statiunea beneficiază de aproximativ 10.000 de locuri de cazare si 138 km de partii pentru toate categoriile de schiori.

Astfel, din 2009 și până acum, anual, românii aleg să petreacă în Kaprun, unde distracția este garantată de concerte, concursuri, ski și voie bună. Din meniu nu lipsesc sărmăluțele, cârnăciorul sau vinul fiert.

Anul acesta, pentru cea de-a treia oară consecutiv, Sfara Tours organizează în perioada 29 noiembrie – 2 decembrie o nouă ediție a Romanian Ski Days. Astfel că, românii care vor să petreacă în Austria au acum ocazia să o facă, pachete oferite de Sfara Tours fiind la prețuri accesibile.

Anul trecut, în Kaprun a fost amenajată o scenă de 8 X 12 m (cea mai mare existentp vreodată în stațiune).

Pe această scena au întreținut atmosfera Voltaj (în fața a peste 1.500 persoane), Vunk și Hazard. În pub-urile din stațiune, în fiecare seară au avut loc party-uri cu Dj din Romania (CDJ, Jaheyo) și cuîndrăgita trupă Suie Paparude. Din punct de vedere sportiv, la fiecare ediție s-a asigurat câte o zi de teste ale celor mai noi echipamente de schi precum și un concurs între participanți, cei mai buni fiind premiați cu echipamente sportive. Și ediția din acest an se anunță una plină de surprize. Din program nu lipsesc concertele. Pe scenă vor urca Vama, Grimus, Dan Helciug și Spitalul de Urgență, Aminda și Hazard, Incognito și DJ Cristian Daniel.

Cei care vor să participe la această ediție trebuie să știe că spațiu de cazare este suficient. Cazarea la Romanian Ski Days se va face în toată stațiunea Kaprun. Românii pot alege să meargă chiar și în grupuri, prețurile începând de la 184 de euro/persoană pentru patru nopți de cazare și trei zile skipass.

Mai mult, datorită parteneriatului dintre Skipass și Zell am See – Kaprun, participanții la Romanian Ski Days se bucură de numeroase reduceri și avantaje. Printre acestea se numără reduceri la închirierea de echipamente sportive, reduceri pentru băuturi în Baum Bar, dar și un preț redus de acces la TAUERN SPA.

Mai multe detalii despre Romanian Ski Days puteți obține accesând pagina www.romanianskidays.ro sau la sediul Sfara Tours din Bistrița, Piața Petru Rareș, nr 7A, telefon 0723 397 040, e-mail - bistrita@sfaratours.ro.

Leave a Reply