FOTO: Aparițiile lui Ovidiu Danci la Cancan TV, tot mai dese

Balerinul bistrițean Ovidiu Danci face furouri la București. Aparițiile sale televizate sunt din ce în ce mai dese.

După ce a participat la concursul “Dansez pentru tine”, ofertele de colaborare pentru Ovidiu Danci au început să apară.

Astfel că, acum, balerinul apare în emisiunile CancanTv difuzate de postul național de televiziune Acasă Tv.

Serile trecute, bistrițeanul a fost deghizat în balerină ca să o ajute pe Bianca Rus să slăbească. Aseară, Ovidiu Danci a apărut din nou la Cancan Tv, fiind deghizat în Oana Zăvoranu, care la rândul său s-a lăsat folosită într-o reconstituire a evenimentelor descrise de ea în cazul în care exte implicat și europarlamentarul Cornel Vadim Tudor.

Cancan.ro scrie că în cadrul emisiunii de aseară, printre căzături bruște ale falsei Oana Zăvoranu și spart de ouă ale falsului Vadim, s-au strecurat și momente tensionate de-a dreptul, cei doi interpreți fiind la un pas să își smulgă părul din cap unul altuia.

Sursa foto: www.facebook.com

Join the Conversation

4 Comments

  1. Doamne…………in ce tara  traiesc.  doamne iarta-ne !!  te  rog .

  2. Ma homosexualule si lingatorule de pixuri!!!de ce tot il bagati in fata cu DANSEZ PT TINE au trecut 14 editii de cand a concurat el si de bun ce a fost a stat 2 sapt.asta este cultura bistriteana un omosexual,la toate stirile il bagat pe nemurucu asta.

  3. andrei documenteazate draga si daca gelozia te roade cultivate citind ceva util :)))

  4. Ovidiu Danci a fost semifinalist si a fost present in toate cele 8 emisiuni de la Dansez pentru tine si a fost genial,da fraierii vorbesc.Nonvalorile mucles.Bravo Ovidiu majoritatea oameni or Te apreciaza si asta conteaza.

Leave a comment