Margit Moldovan de la Protecția Copilului a pierdut lupta cu viața

Margit Moldovan, șefa Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud, a decedat în această dimineață, după ce ani la rând s-a luptat cu o boală gravă.

Ea avea doar 44 de ani și ultimul său an de viață a fost plin de chin. Margit Moldovan suferea de cancer.

Șefa DGASPC BN va fi înmormântată cel mai probabil sâmbătă, trupul neînsuflețit al acesteia fiind depus la Capela Mortuară de pe strada Tărpiului.

Aceasta urma să fie înlocuită din funcție de căte șefa Căminului pentru Persoane Vârstnice de la Nușeni, Delia Fontul.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, a remis un comunicat presei prin care își exprimă regretul privind trecerea în neființă a șefei DGASPC BN.

Este un moment de profundă încercare atât pentru familia îndurerată cât și pentru prietenii și colegii doamnei Margit Moldovan, persoană care a demonstrat pe parcursul carierei sale profesionalism, cinste și onoare. Orice cuvinte sunt acum de prisos pentru familia îndoliată și greu încercată, dar sper că prin exprimarea compasiunii față de ei, durerea pierderii unui om drag va fi mai usor de suportat. Transmit pe această cale, în numele instituției Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și a tuturor prietenilor și cunoscuților, sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească în pace” se arată în comunicat.

Join the Conversation

3 Comments

  1. Citat din Rasunetul B-ta: “ÃŽncepând cu data de 26 octombrie, Delia-Claudia Fontul va promova
    temporar în funcția publică de conducere de director general din cadrul
    Direcției Generale de Asistență Socială ÅŸi Protecția Copilului
    Bistrița-Năsăud. Fontul va rămâne în funcție până la data încetării
    suspendării de drept a titularului postului, Margit Moldovan. ”

  2. in sfarsit  o minte luminata, felicitari d-na Corneanu.      Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca pe d-na Marghit Moldovan.

Leave a comment