23/09/2017

cancan.ro: Dora Costin face averi din videochat, dintr-o camera din Bistrita

Dora Costin este o necunoscuta pentru barbatii din Romania, insa cei din America ii sunt la picioare. Desi nu a plecat niciodata din tara si continua sa locuiasca la Bistrita, tanara de 21 de ani a devenit una dintre cele mai apreciate videochatiste peste Ocean. Talentul pe care il demonstreaza in fata camerei web ii aduce si 40.000 $ pe luna.

Dora este bistriteanca si nu are decat 21 de ani. In ciuda varstei, bruneta a reusit, in timp record, sa-si consolideze o cariera solida si extrem de banoasa. Tanara practica videochatul, dar nu o face pentru romani ci, inchisa intr-o incapere din Bistrita, face show-uri incredibile pentru americanii care au ajuns sa o adore.

Dora lucreaza pentru cel mai puternic site de profil de peste Ocean si, datorita talentului ei dar si formelor 100% naturale, a fost nominalizata pentru cel mai bun adult model al anului 2011, la ALT Awards. Americanii ar plati bani grei pentru a beneficia de numerele pe care Dora le face in fata camerei web.

Comentarii

 1. Gigi spune:

  Bravo ei, e fata desteapta

 2. Paul Muresan spune:

  De ce naiba preluati stiri de la alte ziare? Voi nu aveti ziaristi? In scurt timp dati tot ce apare in presa nationala legat de Bistrita si rezolvati problema. In felul asta deveniti un ziar de hoti.

  • Anofel spune:

   unu din numerele ei este ascunderea chilotzeilor in fofoloanca si apoi extragerea lor cu incetinitorul.Intr-adevar e superba tipa.Si soru-sa mai mare e si ea buna.Intr-o seara le-am vazut facand impreuna un show.Tipa facea cel putin 1000$ in cateva ore si asta fara sa se prostitueze zic eu.Site-ul Myfreecams nu e disponibil in Romania,cred ca doar daca esti premium member ai acces.

  • Gicu spune:

   si tu cum ai putut sa o vezi?

  • Anofel spune:

   pai e clar ca nu din Ro,ca doar am zis ca nu merge din Ro

 3. Clau_i20 spune:

  Da da, myfreecams nu e disponibil din Romania…pentru fraieri bineinteles! Dora aka JessyRose nu este nici cel mai productiv nici cel mai popular model din Romania pe mfc, atat doar ca a fost playmate in noiembrie.