Categories
Agenda News Stirea Zilei

VIDEO: Nicu Predescu îl cheamă în judecată pe Cristian Pomohaci

Părintele Cristian Pomohaci mai este cunoscut și ca exorcist, activitate pe care o practică oarecum complementar cu cea de slujitor al bisericii, dar și cu cea de solist de muzică populară.

Considerat expert în alungarea necuratului, sfinția sa nu s-a dovedit la fel de priceput în înlăturarea unei stări conflictuale, al cărei protagonist este. Familia regretatei soliste Valeria Peter Predescu îl acuză de încălcarea drepturilor de autor, faptă care se califică mai popular drept furt.

Părintele Pomohaci nu a găsit de cuviință să dea curs propunerii familiei regretatei artiste de soluționare amiabilă a conflictului. Motivele nu le cunoaștem, deoarece nu am reușit să-l găsim pe Cristian Pomohaci nici la telefon.

Desigur sfinția sa nu e obligat să ne răspundă nouă, dar va fi obligat să răspundă în fața justiției. Amănunte în înregistrarea de mai jos:

2 replies on “VIDEO: Nicu Predescu îl cheamă în judecată pe Cristian Pomohaci”

Dragi jurnalisti, video inseamna altceva, nicidecum sa-l inregistrezi pe Predescu si sa faci asemenea un filmulet. Asta e audio. La video e mult de lucru si implica mai mult profesionalism. Mai e de invatat.

Leave a Reply