Categories
Alegeri Opinii

DOINA PANA sub pana Calaretului Singuratic

Asa cum probabil v-am obisnuit, astazi urmeaza al treilea episod din serialul “Portret de parlamentar”. Iar in randurile ce urmeaza o voi lua putin in vizor pe blonda pesedista Doina Pana, candidat din partea PSD, pentru un fotoliu de deputat in Colegiul I Bistrita Livezile. Doina Pana este o doamna trecuta de prima tinerete, care a intrat in politica de la catedra unui liceu, fiind profesoara.

Presedinta Organizatiei de Femei din cadrul PSD, Doina Pana s-a implicat in activitatile specifice acestei organizatii, atat pe plan local cat si national, dar a fost foarte implicata si in 6 campanii electorale ale PSD. Nu de putine ori a putut fi vazuta in toiul actiunii la mitingurile organizate impotriva actualei puteri, unde a militat cu inversunare, instigand parca la ura si la scandal. Doina Pana se poate caracteriza ca un om simplu, fara nimic iesit din comun.

Nu are averi impresionante, doar un apartament in Bistrita, unul in Cluj, o casa de vacanta (ca orice om care se respecta) si un teren intravilan si nici scoli foarte inalte si foarte multe, doar un master in Administratie Publica la Vasile Goldis. Insa este foarte apreciata in meseria sa de baza,  fiind o profesoara foarte apreciata, atat de elevi, cat si de superiori, fiind rasplatita cu Distinctia “Gheorghe Lazar” clasa a II-a, iar Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului i-a acordat diploma pentru management performant.

Pe plan politic a candidat in 2009 la europarlamentare, insa fara succes, mereu abordand probleme legate de educatie si tineret. Si cum alte blonde din alte partide, mai mult sau mai putin portocalii, ne-au obisnuit cu haine de firma si cu aere de diva, Doina Pana iese din aceste tipare, abordand tinute clasice, care nu ies cu nimic in evidenta, insa un lucru ce nu il omite niciodata: un accesoriu rosu. Ramane de vazut daca aceasta culoare ii va ajuta la alegerile din 9 decembrie.

1 reply on “DOINA PANA sub pana Calaretului Singuratic”

Leave a Reply