26/09/2017

Dora Costin pe ruta Livezile – New York

Dora Costin, bistriteanca de 21 de ani, a reusit prin sexualitatea pe care o emana si farmecul sau sa cucereasca America si nu numai. Potrivit informatiilor care ne-au parvenit pe celebra adresa Pont@cancan .ro, viata modelului care este si Playmate-ul lunii Noiembrie nu a fost dintotdeauna atat de roz.

Ea s-a nascut intr-un satuc de langa Bistrita, Livezile. Provine dintr-o familie modesta, insa acest lucru nu a oprit-o sa-si urmeze destinul. A renuntat la scoala pentru ca niciodata nu i-a placut si la 16 ani a decis ca vrea sa urmeze o cariera de model si a plecat la Cluj, unde a colaborat cu o agentie de profil, urmandu-si visul de a poza. De la Livezile pana la New Yor a fost doar un pas pentru Dora, inzestrata de la natura cu tot ce isi poate dori un barbat.

Succesul nu s-a lasat asteptat si in scurt timp a devenit una dintre cele mai dorite femei de catre americani. Dupa ce a ajuns celebra si banii au inceput sa curga fara numar, castigand si 40.000 de dolari intr-o luna, tanara a decis sa-si continue studiile si in prezent este eleva la un liceu seral din Cluj.

mai multe poti citi AICI

Comentarii

  1. Emil spune:

     Te felicit  pentru acest articol….Ma bucur cand aud ca tineri de-ai nostri reusesc si prin cai mai putin ortooxe….Tot reusita se cheama, oricat ar fi lumea de” batuta in cap”. Bravo Dora si sa fii fericita,ca meriti.

  2. Mara spune:

    Io nu mai inteleg nimic. Ce ziar e asta care te face sa citesti alt ziar? Pai de ce nu scrieti voi despre fata asta, mai ales ca e din Bistrita? Trebuie sa scrie aia din Bucuresti?

  3. Don Mariom spune:

    bravo ei …uite asta da FEMEIE …stie ce vrea de la viata ….COMPLIMENTE