26/09/2017

FOTO/VIDEO: Seciu LIBER iar crema Poporului dă cu subsemnatul la Parchet!

Omul pe care Ungur l-a dat “în primire” e liber pe străzile Bistriței. Acesta este acuzat că i-ar fi pretins lui Ungur 75.000 de euro – prețul candidaturii la Camera Deputaților.  Miercuri, Octavian Seciu a fost ridicat de D.N. A Cluj și reținut 24 de ore iar ulterior s- a decis cercetatarea sa în libertate, fiind acuzat de luare de mită.

Octavian Seciu a revenit în orasul cu peripeții și s-a plimbat vineri pe Pietonal, în timp ce toată crema cea vestită a PP-DD a dat cu subsemnatul la Parchet. Ștefan Todea și Ramona Bugnar au fost chemați în jurul orei 14.00, la zece minute dupa ce din sediul Parchetului  a ieșit domnul Seciu. Lucian Ungur nu a fost convocat, dar la aceeași oră a fost văzut în zonă, la volanul Mercedesului său vișiniu.
Seciu sutine ca s-a întâlnit cu avocatul său și a mai zăbovit prin centrul orașului, probabil în așteptarea colegilor săi de partid, aflați în incinta Parchetului.
Extrem de obosit, Seciu s-a fofilat elegant de orice declarație riscantă pe subiectul presupusului șantaj. S-a plimbat îngândurat, a fumat și a gustat o porție de castane comestibile.
“Eu nu am fost chemat pentru audieri la Parchet, ci am venit să mă întâlnesc cu avocatul meu. Justiția nu se face la televizor și nici prin presă, iar adevărul va ieși la suprafață, veți vedea!” a declarat Octavian Seciu.
Cosmin Botezat