Categories
Agenda Info-box Monden News

Minunea Aneimaria Prigon a juns la taierea motului

Sunt zile de sarbatoare in familia Prigon din Bistrita Bargaului. Frumosul lor fiu si nepot, Ianis, a implinit un an. Toata lumea din jurul Aneimaria si Ianis se bucura cu ocazia aniversarii iar felicitarile, urarile si cadourile “curg” pe toate caile.

Iata ce le transmite Anamaria Prigon – mamica fericita prietenilor pe Facebook:

Astazi am implinit 1 AN…si-mi amintesc ca atunci cand m-am nascut, EU m-am nascut PLANGAND iar cei ce m-asteptau, ma asteptau RAZAND !!!
E drept, n-am fost dorit si asteptat de “toti”,doar mama cu a iei prieteni si cu a iei familie …ma asteptatu RAZAND !!!
Acum EU RAD…pe mama am reusit s-o fac cea mai fericita femeie din lume inca de cand eram in burtica.As mai fi avut dragoste de dat,dar…………Acum EU rad.., si rad,si rad….si vreau sa-i parasesc RAZAND pe cei ce ma vor plange,pe cei ce nu m-au vrut !!!

Toate gandurile bune ale echipei de la bistritaonline.ro se indrepta in aceste momente spre Anamaria si minunea ei Ianis. Sa aveti tot ce va doriti si sa nu-i uitati pe cei care va iubesc :) neconditionat …2 replies on “Minunea Aneimaria Prigon a juns la taierea motului”

de circ acest articol,cine mai e anamaria aceasta a devenit celebra ca a facutun copil cu un oarecare nelu somodean care si acesta cine e?????chiar nu mai aveti subiecte sau nu va dati intereSul sa le cautati,patetic!!!!!

Leave a Reply