FOTO/VIDEO: Fostul prefect Cristian Florian a dus steagul ARD pe “acoperișul” județului

 

Candidatul organizației județene a Alianței România Dreaptă Bistrița-Năsăud (ARD BN) pentru Colegiul II Senati, Cristian Florian, a urcat pe cel mai înalt vârf din județul nostru tocmai pentru a duce acolo steagul ARD.

Cristian Florian, însoțit de un grup de tineri din ARD, au urcat pe Vârful Ineu din Munții Rodnei, cel mai înalt vârf din Munții Rodnei.

Traseul pe care aceștia l-au parcurs nu a fost deloc unul ușor. Tinerii au urcat la cota 2.279 m, trecând și pe la lacul Lala.

Am avut parte de o provocare. A fost un suiș greu pentru fiecare dintre noi, dar cu cât eforturile sunt mai mari, cu atât bucuria unei realizări este mai mare. Ne-am asumat fiecare dintre noi greutatea celui de lângă noi și a devenit greutatea noastră. Am ajuns astăzi (n.r. – vineri, 2 noiembrie) la aproape 2.300 de  metri altitudine pentru a duce steagul Alianței România Dreaptă la înălțime. Suntem astăzi aici pentru a atrage atenția asupra frumuseții acestor locuri pe care Dumnezeu ni le-a dăruit și de care prea puțini știm să ne bucurăm. Suntem aici pentru a transmite un mesaj: Pentru promovarea frumuseților acestor locuri este nevoie de efortul nostru și de patriotism. Indiferent cât de greu este, dacă suntem împreună reușim să trecem mai ușor pestre obstacole” a declarat Florian.

Join the Conversation

2 Comments

  1. mda…de unde ati lasat masinile,DINCOLO de bariera,adica IN PARCUL NATIONAL MUNTII RODNEI(apropo,cine v-a permis sa intrati cu masinile?),mai aveati pana pe Vf.Ineu inca 2 ore de mers…asta daca aveati copii MICI cu voi…nu va mai laudati atata… in plus,nu stiam ca a inceput campania electorala…justitia ar cam trebui sa se sesizeze…pana la urma discutam aici de un candidat pentru o functie in judetul asta…
       Si de ce nu amintiti si de cheful DE DUPA de la o pensiune cunoscuta din zona?

    PS   sper ca adevaratii OAMENI ai muntelui sa dea jos acel simbol al depravarii si al minciunii…steagul care contine sigla pd-l…ati pangarit muntii nostrii cei frumosi…RUSINE RUSINE RUSINE!

Leave a comment