OFICIAL: Ovidiu Danci este reporterul Cancan și a avut mari emoții la primul său interviu! Vezi cui i-a pus întrebări

Bistrițeanul Ovidiu Danci este în mod oficial reporterul Cancan. El colaborează atât cu ziarul Cancan, cât și cu realizatorii emisiunii Cancan TV difuzată pe postul de televiziune Acasă TV.

În urma participării la concursul “Dansez pentru tine”, viața balerinului Ovidiu Danci a cunoscut o altă față. A fost îndrăgit de bucureșteni, care nu au stat mult pe gânduri și au ales să îl țină cât mai aproape de ei.

Astfel, o șansă importantă pentru balerin a venit din partea celor de la Cancan. La 1 octombrie a semnat un contract, iar timp de o lună de zile a fost în probe, ca apoi să fie angajat definitiv ca reporter.

Ovidiu Danci mărturisește pentru Bistrița Online că primul său interviu i-a dat mari emoții. A trebuit să îl intervieveze pe nimeni altul decât pe Gigi Becali, iar emoțiile l-au făcut pe Ovidiu să tremure din toate încheieturile. “Am avut mari emoții, tremurat cu totul. Gigi Becali este un om extraordinar. A fost un privilegiu pentru mine că am avut ocazia să îi iau un interviu, mai ales că este un om vânat de presa națională” a spus Ovidiu.

De asemenea, Ovidiu Danci mai spune că meseria de reporter i se potrivește ca o mănușă, deoarece, zilnic se confruntă cu situații și povești noi. “Fiecare zi este diferită, tot timpul sunt lucruri noi li asta îmi place foarte mult. Nu poți să te plictisești făcând acest lucru niciodată” a mai completat Ovidiu.

Bistrițeanul este mulțumit de ceea ce face în prezent.

Bistrița Online îi urează succes la noul loc de muncă. 

Join the Conversation

2 Comments

  1. da, adevar graiesti. Gigi Becali este un om extraordinar…..poate de grobian vroiai sa spui. 

  2. Daca stia ce orientare pulitica are, ii dadea un interviu pe partea economica.

Leave a comment