După ce Bistrița Online a reclamat, gurile de canal de pe Calea Moldovei se înalță

După ce Bistrița Online a reclamat starea gurilor de canal de pe strada Calea Moldovei, autoritățile publice au luat măsuri și au decis să rezolve problema cu care se confruntau locuitorii acestei zone.

La finele lunii trecute, Bistrița Online aducea în fața opiniei publice o situație care îi nemulțumea pe bistrițenii din zona Calea Moldovei, unde s-a asfaltat, s-au trasat parcările, dar gurile de canal nu au fost aduse la nivelul asfaltului. Șoferii încercau zilnic să evite micile „cratere” rămase în urma utilajelor care s-au ocupat de reabilitare.

Citește și Se bucură de asfalt nou, dar îi nemulțumesc gurile de canal! Locuitorii de pe Calea Moldovei evită zilnic „craterele” din parcare

Viceprimarul George Avram promitea că situația va fi rezolvată în această zonă și s-a ținut de cuvânt. Încă de ieri, angajații Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița au început să efectueze lucrări în acea zonă, astfel că, astăzi, gurile de canal sunt înălțate pentru a ajunge la nivelul asfaltului recent turnat.

Reprezentanții municipalității îi asigură și pe alți bistrițeni care se confruntă cu astfel de probleme în zonele în care locuiesc că și acestea vor fi rezolvate.

Leave a comment