25/09/2017

După ce Bistriţa Online a reclamat, gurile de canal de pe Calea Moldovei se înalţă

După ce Bistriţa Online a reclamat starea gurilor de canal de pe strada Calea Moldovei, autorităţile publice au luat măsuri şi au decis să rezolve problema cu care se confruntau locuitorii acestei zone.

La finele lunii trecute, Bistriţa Online aducea în faţa opiniei publice o situaţie care îi nemulţumea pe bistriţenii din zona Calea Moldovei, unde s-a asfaltat, s-au trasat parcările, dar gurile de canal nu au fost aduse la nivelul asfaltului. Şoferii încercau zilnic să evite micile “cratere” rămase în urma utilajelor care s-au ocupat de reabilitare.

Citeşte şi Se bucură de asfalt nou, dar îi nemulţumesc gurile de canal! Locuitorii de pe Calea Moldovei evită zilnic “craterele” din parcare

Viceprimarul George Avram promitea că situaţia va fi rezolvată în această zonă şi s-a ţinut de cuvânt. Încă de ieri, angajaţii Direcţiei de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistriţa au început să efectueze lucrări în acea zonă, astfel că, astăzi, gurile de canal sunt înălţate pentru a ajunge la nivelul asfaltului recent turnat.

Reprezentanţii municipalităţii îi asigură şi pe alţi bistriţeni care se confruntă cu astfel de probleme în zonele în care locuiesc că şi acestea vor fi rezolvate.