25/09/2017

La multi ani pentru Doris & Dani

Astazi este sarbatoare mare in doua dintre cele mai mari si puternice partide de la noi: PSD si PD-L. Dani Suciu si Doris Moldovan isi sarbatoresc ziua de nastere, bineinteles fiecare separat, sa nu creem confuzii.

Ambii realizati atat pe plan profesional, cat si in plan personal, se vor bucura de o zi de toamna frumoasa, in care soarele le-a zambit dis de dimineata spunandu-le “La multi ani, voua, astazi!”

Cu siguranta ca cei doi vor sarbatori prin munca, alaturi de colegii de partid, dar si alaturi de familie, bucurandu-se fiecare de minunile pe care le au acasa.  La multi ani si toate cele bune, multa sanatate si putere de munca, le ureaza si redactia Bistrita Online, la ceas aniversar.

Comentarii

  1. Arnapas spune:

    Dar pe cine intereseaza, cand e ziua d-nei Doris Moldovan? Ce tot publicati amanunte si poze ale ei, care ar trebui sa fie intime? Ce functie si ce rol mai are ea in Bistrita? E un simplu cetatean. Ce a fost e istorie, daca se poate spune asa. Ce ne tot bagati pe gat stiri cu Doris Moldvan? Sunt atatea persoane in orasul asta decente, f.bune profesional, valoroase, dar nu spuneti nimic despre ele. O dam inainte cu  “pipitele din politica”, care au fost sustinute sa avanseze, s-au trezit peste noapte vedete si acuma nu mai scapam de ele. Oare lor nu le e jena? Se face atata circ, cu niste personaje mediocre ce se cred mari omeni.! Nu ne ajunge destul circul si mizeria politica de 20 ani, trebuie sa tot vedem si pe tiitoarele politicienilor…!? Mai incetati,iar lor sa le fie rusine.