Raspuns deschis la mailul d-lui. Lucian Adrian Ungur

Am primit la redactie:

Stimate d-le. Ungur Lucian,

Va multimim pentru mailul pe care nu l-ati trimis.

Mentionam ca bistritaonline.ro nu v-a trimis nici o oferta, deci nu aveati cum sa o primiti.

Ne bucuram ca va suplimentati campania electorala si suntem siguri ca ea se va incheia cu un mare succes. Suntem dispusi sa va facem orice reducere, dar va amintim cu sfiala ca nu ati discutat asa ceva cu noi. Noua ne-ati spus doar ca nu aveti voie sa vorbiti, fiindca nu va lasa procurorii.

Daca vreti sa ne faceti o plata in avans, sa stiti ca noi o refuzam public, fiindca nu vrem sa ne organizati si noua un flagrant.

Nu o cunoastem pe d-na. Simona Bozvici. D-na. Simona Bozbici, pe care o cunoastem, la fel ca si pe d-l. Cristian Berari, nu lucreaza la noi, deci nu va putem asigura colaborarea cu domniile lor. Dansii lucreaza, dupa stirea noastra, la un post de televiziune din Bistrita.

Si noi va multumim si va dorim multa sanatate si succes!

redactie@bistritaonline.ro

 

Join the Conversation

7 Comments

  1. Ce pumn in gat ia cel care a selectat adresa… Dar daca ungur e popa-prostul atunci s-a facut de cacat. Asa se dau in vileag si lingatorii in cur de la ass-kur tv, toti impreuna, care declara ca nu iau bani in timpul campaniilor electorale si ca fac bani din sudoarea fruntii.
    Numa’ proastele de Tonciu si Buruiana iau bani asa dar lor le ramane mereu urma cataramelor pe frunte. Sa fie cazul si-aici ?!?

  2.  daca vreti si eu va arat ca am primit ieri maill de la Obama ,farsa de cacat

  3. Cel putin cand falsificati adresele de maill faceti-o ca la carte nu ca niste cocalari . Adresa fundatiei mirela si lucian ungur nu cuprinde Ungur Lucian deci “From Ungur ???Lucian???«fundatiamirelasilucianungur@yahoo.com » este falsa trebuia sa consultati “gogalul” inainte de a incepe treaba . Succesurii multe draga redactie . Din ce data incepeti sa falsificati si carti de indentitate ?

  4. DOMNUL asta Ungur ce se crede mare vedeta mie mi se pare un analfabet si un antipatic.

  5. Ungur este un mincinos care promite si nu face, vrea sa-si atinga scopurile profitind de naivi.

Leave a comment