Categories
Afaceri Business

FOTO: Și a fost… și TOPUL FIRMELOR

Joi seara a avut loc in Bistrita editia cu numarul 19 al “Topului Firmelor”, eveniment ce este organizat in fiecare an de Camera de Comert si Industrie. Daca in anii precedenti, evenimentul se tinea la Hotel Coroana de Aur, anul acesta, organizatorii s-au gandit sa fie si ei in tendinte si sa respecte “normele” si au emigrat la Hotelul Metropolis, cel mai luxos din oras la ora actuala. Prezente peste 220 de firme, mai mici sau mai mari, evenimentul a fost organizat cu foarte mult bun gust, servindu-se sampanie la intrarea in sala.
Si cum era de asteptat, si tinuta participantilor a fost pe masura evenimentului si a locatiei, aceasta fiind una dintre cele opulente si pretentioase locatii din oras. Astfel ca domnii  au ales costume negre, simple si elegante,accesorizate cu camasi fine si cravate viu colorate, iar doamnele, majoritatea, au optat pentru costume sau tinute sobre, in culori inchise, fiind in concordanta cu  vremea de afara.
De la un astfel de eveniment nu puteau lipsi nici reprezentantii judetului si au incantat cu prezenta si cu cate o gluma politica presedintele Consiliului Judetean Radu Moldovan, primarul Ovidiu Cretu, prefectul Ani Pop, deputatul Ioan Tintean. Ca si in anii precedenti, cele mai mari firme au luat cele mai importante premii : Metropolis Group, RAAL, Teraplast si lista poate continua.
Dupa decernarea premiilor, invitatii s-au putut bucura de un bufet suedez delicios, dar si de un concert semnat Crush si Alexandra Ungureanu. Evenimentul de aseara a demonstrat ca nu e chiar asa mare criza dupa cum se spune si ca micii si marii intreprinzatori ai judetului sfideaza criza.
foto:bistrita.citynews.ro
Calaretul singuratic

Leave a Reply