FOTO: Candidații ARD BN pentru parlamentare au fost lansați! Dinu Iancu Sălăjanu a întreținut atmosfera pentru simpatizanții alianței

Campania electorală pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe data de 9 decembrie a început ieri. Partidele politice care și-au stabilit candidații pentru fotoliile de deputat și senator au undă verde pentru a își desfășura activitățile electorale.

Organizația județeană a Alianței România Dreaptă Bistrița-Năsăud a fost prima care “a spart gheața” și și-a lansat astăzi candidații pentru parlamentare.

Evenimentul a avut loc la Sala Polivalentă din municipiu în prezența a sute de simpatizanți de partid, care au fost ținuți preț de câteva minute în suspans de organizatori. De prezentare s-a ocupat chiar interpreta Maria Dan Golban.

În fața spectatorilor au apărut cei șase candidați ai ARD BN – Alin Seserman (Colegiul I Camera Deputaților), Vasile Marc (Colegiul II Camera Deputaților), Ioan Oltean (Colegiul III Camera Deputaților), Monica Săsărman (Colegiul IV Camera Deputaților), Eugen Curteanu (Colegiul I Senat) și Cristian Florian (Colegiul II Senat). Aceștia au fost susținuți de pe margine de mai mulți primari care fac parte din aceeași formațiune politică.

ARD BN a lansat în cursa electorală și o femeie, pe Monica Săsărman, Oltean fiind de părere că în acest mod “s-a spart gheața”.

Candidații au optat pentru ținute de culoare neagră, cu cămăși albe și cravate violet.

După ce au rostit fiecare câte un discurs privind programele lor electorale, atmosfera în sală a fost animată de un grup de interpreți din Maramureș, spre încântarea publicului, care a primit cu brațele deschise această inițiativă.

Mai mult, pentru a crea o atmosferă pe cinste, ARD BN l-a invitat să cânte pentru bistrițeni și pe Dinu Iancu Sălăjanu, care în final a ridicat sala în picioare.

Join the Conversation

3 Comments

  1. Nelu Mexicanu se crede pe cai mari…ARD-lar focul sa-l ARD-a, de bandit si mafiot. Singura pata de culoare a fost prestatia artistilor. Atat. In rest mafioti pe care trebuie sa-i ARD-m la VOT.

  2. sa ii arda focu cel de veci pe mafioti astea de la ARD si sa arda in foc dupa cum si-au  pus si numele praful si cenusa sa se aleaga de ei 

  3. daca te uti in sala si vezi ce mutre necunoscute si hazlii nu stii cine esteARD,PDL SAU CHIAR IEI NU STIU,SAU ASCUNS SUB TOT FELUL DE  RUSINE,RUSINE

Leave a comment