25/09/2017

DORIN DOBRA: Campania electorală, un prilej de a fi mai aproape de oameni şi a le cunoaşte problemele

Debutul campaniei electorale constituie pentru fiecare candidat, un moment de analiză a activității trecute şi viitoare, analiză care dacă nu este făcută la modul temeinic şi realist, conduce în multe situații la risipa resurselor, gestionarea lor haotică şi la o expunere nefavorabilă pe termen lung.

Chiar dacă nu este plăcut să recunoaştem, cumulul unor astfel de situații a provocat degradarea spațiului politic românesc şi saturația resimțită de cetățeni atunci când vine vorba de parveniți şi agitație inutilă, în goana de a dobândi capital de imagine cu orice preţ.

Am ajuns la o etapă a vieții în care simt că pot oferi soluții cu discernământ, pentru că am avut răbdarea necesară de a mă forma temeinic şi de a dobândi o experiență care să mă recomande. Am învățat de la părinții mei, de la dascălii şi elevii mei, de la superiori şi nu în ultimul rând de la oameni simpli, care au investit încredere în mine. Speranţele şi năzuinţele lor m-au determinat să candidez pentru Senatul României, cu scopul de a contribui la un viitor mai sigur şi mai bun.

În consecinţă, mi-am propus pentru această campanie să rămân la fel, adică să fiu echilibrat şi să-mi desfăşor activităţile aşa cum am făcut-o întotdeauna, cu calm şi responsabilitate. Din acest motiv, am hotărât ca startul campaniei să-l  dedic comunei Miceşti, un loc drag, ce mi-a oferit mereu tihnă. Liniştea şi căldura oamenilor de la ţară mi-au fost întotdeauna exemplu şi m-au încărcat pozitiv. Deplasările în județ au fost o constantă pe parcursul timpului, iar acum, simt o reală bucurie sufletească observând că multă lume mă cunoaşte şi mă încurajează în demersul meu.

În speranţa că această campanie, indiferent de rezultat, va rămâne un exerciţiu util pentru noi, urez tuturor candidaţilor, mult succes.

 

Dorin Dobra, Candidat Colegiul I Senat, Bistriţa-Năsăud

Comentarii

  1. Mihai spune:

    Tineti-o tot asa!