25/09/2017

Eugen Curteanu – întâlnire cu oamenii de pe Valea Bârgăului

Candidatul ARD pentru colegiul I Senat, Eugen Curteanu, şi-a început campania electorală printr-o intâlnire de suflet cu locuitorii Văii Bârgăului .

Prima duminică a acestei campanii a ales să o petreacă în mijlocul oamenilor din comuna Prundu Bargaului , rugându-se alături de ei la biserica din Suseni după care a discutat despre priorităţile zonei cu localnicii: “Este o bucurie să fiu din nou în mijlocul acestor oameni vrednici. Le-am ascultat păsurile, le-am vorbit despre o Romanie Dreaptă, despre programul nostru dar şi despre investiţiile care trebuie continuate în zonă. M-am bucurat să-i regăsesc la fel de senini şi de hotărâţi ca şi până acum”.

Eugen Curteanu şi-a continuat ziua la Josenii Bârgăului, unde a avut o întâlnire cu un grup de cetăţeni pentru a afla care sunt problemele comunei. Echilibrat şi responsabil, Curteanu şi-a facut cunoscut programul politic şi priorităţile pe care le are pentru întreaga Vale a Bârgăului.

Valea Bârgăului este o adevărată ”perlă a judeţului”, zona putând fi exploatată din punct de vedere turistic. Avem lacul de la Colibiţa, avem munţii şi, mai mult decât orice, avem oameni gospodari care vor să valorifice tot acest potenţial. Aici poate înflori turismul rural iar eu voi fi cel care va sprijini acest demers, dată fiind şi experienţa ca secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

,,În altă ordine de idei, principallul meu obiectiv este continuarea investiţiilor începute în judeţ şi identificarea de noi oportunităţi de dezvoltare. Lucrurile trainice se contruiesc cu multă muncă, pricepere şi dăruire iar mie nu mi-e frică de muncă. Ştiu ce înseamnă atât administraţie locală cât şi centrală (nr. Eugen Curteanu a avut două mandate de consilier local în Bistriţa, a fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării iar actualmente este consilier judeţean), am ajutat judeţul cât timp am fost secretar de stat, ştiu care sunt priorităţile şi împreună cu primarii şi cu oamenii vom gasi soluţiile potrivite pentru fiecare”.

Eugen Curteanu este candidat pentru Colegiul I Senat – Bistrita, Valea Bargaului, Valea Sieului, Şieu Măgheruş, Zona de Câmpie.