Categories
Bistrita Comunitate

Fiul primarului dintr-o comună bistrițeană, reținut în urma unui scandal într-un local

Fiul primarului din comuna bistrițene Dumitra, Ciprian Bălăjan, a fost reținut de polițiști în urma unui scandal izbucnit într-un local, în timpul căruia bărbatul a spart mai multe sticle și a distrus o masă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Poliția Județeană Bistrița-Năsăud, polițiștii au fost sesizați, sâmbătă seară, că un bărbat provoacă scandal într-un local din Dumitra.

Astfel, din primele verificări s-a stabilit că în jurul orei 22.00 un bărbat de 30 ani din Dumitra, care se afla în local împreună cu mai multe persoane, a avut mai multe discuții în contradictoriu cu proprietara localului, după care a spart câteva sticle și a distrus o masă din bar. Polițistul care a ajuns la fața locului a aplanat scandalul și i-a cerut bărbatului să părăsească localul, însă la scurt timp acesta a revenit, adresând cuvinte jignitoare persoanelor de față și lovind un localnic.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, duminică, pentru ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere, urmând să fie dus la Parchetul Judecătoriei Năsăud în vederea formulării unei propuneri de arestare preventivă.

Primarul comunei Dumitra, Gheorghe Bălăjan (PDL), a spus că este vorba de fiul său, Ciprian, în vârstă de 30 de ani.

“Despre fiul meu este vorba, Ciprian Bălăjan. A divorțat de curând, este foarte tensionat, când mai bea devine agresiv. De data aceasta a distrus doar o masă, pagubele nu sunt mai mari de 5.000 de lei, dar, din păcate, a fost reținut. Sâmbătă seară a venit acasă și apoi l-au reținut, duminică. I-am angajat avocat și sper că îi vor da drumul și îl vor cerceta în libertate. Justiția e corectă, eu am încredere în ea”, a declarat primarul.

Gheorghe Bălăjan a mai spus că fiul său este șofer și are o firmă.

 

Leave a Reply