FOTO: Operațiunea, plasa, pixul… Pana, Pugna!

Doina Pană începe în forță acțiunea electorală și alături de tineri entuziaști face periodic ture de oraș pentru strângeri de mână, vorbe dulci, împărțit pixuri și alte accesorii electorale.

Doamna Pană, candidatul USL pentru un fotoliu de deputat a plasat pixurile pe cărarea bătătorită în vară de Radu Moldovan în timpul marșurilor electorale, dar și de Ovidiu Crețu (absent acum, motivat de frustrări personale). Bulevardele Bistriței, Piața Decebal sau zonele centrale ale orașului sunt vizate de partizanii USL- iști care fac galeriei pentru a doua oară doamnei profesoare. Prima nu fu cu noroc, pentru că în 2008, profesoara nu a ieșit senator de Bistrița!

Sandu Pugna merge și el pe aceeași rețetă și ia cu asalt colegiul lui Oltean. Ilvele sunt bătătorite, dar nu pentru culegere texte de folclor, ci pentru pixuri și plase oferite cadou fanaticilor lui Oltean, dar și altor cetățeni cu drept de vot. Zâmbete, copii mângâiați pe creștet, palme strânse bărbătește și un mic cadou la despărțire. Cam așa arată o întâlnire de campanile.

Povestea merge mai departe și se anunță zile geroase, iar pentru votanți, zile generoase în astfel de cadouri.

Bilanțul are loc în 9 decembrie. Seara.

Va urma!

Cosmin Botezat

Leave a comment