Astăzi, Alexandru Pugna își sărbătorește ziua de naștere

Vicepreședintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și totodată, interpretul de muzică populară, Alexandru Pugna, își sărbătorește astăzi ziua de naștere.

Alexandru Pugna reprezintă un nume semnificativ pentru județul nostru, deoarece de-a lungul carierei sale muzicale a îmbogățit folclorul cu numeroase cântece populare.

Dar sărbătoritul nu s-a facut remarcat doar prin aportul adus folclorului, ci si prin politică, fiind foarte activ în partidul din care face parte – PSD BN.

Actualmente, Alexandru Pugna, după ce a fost desemnat vicepreședinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, a ales să intre și în bătălia electorală pentru un fotoliu de deputat. Acesta se va lupta în Colegiul III, în care candidează și democrat-liberalul Ioan Oltean.

Înconjurat mereu de foarte mulți oameni și prieteni care îl iubesc, în această zi, cu siguranță că Alexandru Pugna va sărbători alături de ei și de familie.

În această seară, sărbătoritul se va afla pe scena Centrului Municipal de Cultură “George Coșbuc”, acolo unde se va desfășura Festivalul Național “Pană de Păun”.

Redacția Bistrița Online îi urează sărbătoritului Alexandru Pugna “La mulți ani, multă sănătate și putere de muncă!”. 

Leave a comment