De râsul curcilor ! Crețu își IA VITEZĂ când o vede pe Doina Pană!Vezi poze cu primarul ofticos! Pe ăștia doi, Radu nu-i împacă nici cu slujbe!

Nu e un secret că Ovidiu Crețu se comportă ca fata mare la măritat! Ar vrea, n-ar vrea, ar sta, ar fugi, s-ar împiedica… nici dânsul nu știe. Pe scurt, primarul a avut parte de glorie doar câteva minute la festivalul Pană de Păun ! finanțat pe linie politică de el și Radu Moldovan. Crețu a fost ridicat la rampă de Sandu Pugna, aplaudat și ovaționat de spectatori ! ca-n vremurile bune.

După baia de aplauze, edilul a stat cuminte în banca lui alături de președintele CJ, președintele PSD municipiu, dar și PSD județ. Asta până când a auzit că de nicăieri apare… pam, pam… baroana roșie – Doina Pană. Ca ars, Crețu și-a luat viteză bolborosind și troncănind. Se pare că nici măcar Radu nu îl mai poate tempera pe excentricul nostru primar cu comportament de adolescent neprihănit.  El a zis una și bună: mai bine HULIT decât LINGUȘIT, mai bine ,,…nu o susține pe Doina Pană în campanie…

Sărăcuța doamnă profesoară n-a înțeles de ce nimeni nu o vrea și cu ce a greșit ea în viața aceasta. S-a întâlnit cu primarul ofticos pe scările Casei de Cultură, dar a fost ignorată cu nonșalanță. A făcut ce știe dânsa mai bine: a afișat zâmbetul de campanie, în timp ce ședea pe scaunul încălzit de dușman.

Radu Moldovan e prins la înghesuială, dar pe ăștia doi nu-i împacă nici dacă popa Pintea ține slujbe (când nu e director la Bibliotecă).

Cosmin Botezat

Join the Conversation

2 Comments

  1. Ba fratilor, aseara l-am vazut pe Cretu pe la Coroana, era MUCI, MECHOLT, RUPT IN GURA DE BAT…Ce a patit, are remuscari,  si nu se mai poate opri din baut?

Leave a comment