FOTO /VIDEO: Consiliera lui Botiș trage tare să slăbească. Vezi cum se chinuie Alina Căpraru la sală!

Alina Căpraru este consiliera parlamentarului Ioan Nelu Botiș și o persoană de bază a Organizației de Femei a PD-L. Doamna Căpraru a fost implicată în scandalul banilor europeni, pe când șeful ei era ministru al Municii. La vremea aceea, Botiș a fost băiat de calitate și a băgat-o și pe Alina în combinație. Alte vremuri, aceeași oameni….Dar trecem peste asta!

La doi ani distanță, doamna Alina Căpraru vrea să revină în forță și are alte planuri de viitor. Matură și plină de forță, doamna Căpraru s-a băgat de
curând la un program de slăbire intensiv, desfășurat la Casa Ema.

Școala XXL implică diete, masaj, cursuri de aqua-gym, fitness, ședințe psihologice ! toate pe model Occidental cu un singur scop: un REBRANDING personal, adică o re-inventare ! să zicem… Cei care au intrat în programul Școala XXL sunt atent monitorizați și filmați la ședințele la care participă și mediatizați. Ei au ales-o!

Doar că de această dată, Alina e cam timidă cu camera de luat vederi NU așa cum era pe când torăia ca purtător de cuvânt la AJOFM.

Doamna Căpraru face progrese ENORME și își ține la current prietenele in legatura cu dieta sa: „A trecut o lună de când am început programul la Școala cu Greutate. Cred că la fiecare cură de slăbire ținută până acum, așteptam rezultate rapide, rezultate care se lăsau așteptate și în final… abandonam. Acum e altfel. Specialiștii nostri ne-au garantat rezultate dacă respectam programul de nutritive și de activități fizice. Și iată că rezultatele apar. Mă simt foarte bine, mă simt mai sănatoasă și am mai puține kilograme. Programul este foarte eficient și specialiștii foarte serioși iar noi extrem de
motivați. De astăzi începand, îmi propun să postez poze și gânduri de la fiecare program. Așteptați-mă, voi reveni curând!”scrie doamna Căpraru pe facebook.

P.S Mai jos puteți urmări un clip cu doamna Căpraru, care urmează un program intens de REBRANDING…  întocmai ca și partidul care a conscarat-o…


Cosmin Botezat

Join the Conversation

6 Comments

  1. stimata redactie, in primul rand ar trebui sa va actualizati informatiile sunteti defazati rau.Doamna nu mai este consiliera nimanui.In alta ordine de idei pana la urma nu vedem unde e stirea.Este o persoana care doreste sa aiba o viata sanatoasa…pana la urma poate fi un model si nu un subiect de critica. pacat ca nu promovati altfel ideea de a face sport.Si eu urmez un astfel de program si multe alte femei la fel asa ca nu vedem unde e “stirea zilei”.

    1.  Completare la comentariul de mai sus : D-le Botezat, sunteti prost informat. D-na in cauza nu a fost niciodata membru de partid si implicit, nici in organizatia de femei a pdl-ului. Consiliera la Botis nu mai este demult, dinainte de-a izbucni scandalul cu Botis.

  2. Ce frumoasa e femeia asta si are trasaturi fine. Mie imi place mai mult asa cum e acum

Leave a comment