Categories
Bistrita Comunitate

Ion Runcan, proprietarul terenului de pe Calea Moldovei, nu renunță! PUZ-ul va fi depus din nou!

După ce Primăria municipiului Bistrița a dat un răspuns Asociației de Proprietari de pe strada Calea Moldovei numărul 7, redacția Bistrița Online a luat legătura și cu proprietarul terenului din acea zonă, cel care intenționează să construiască un bloc – Ion Runcan.

Primăria Bistrița a precizat în răspunsul dat locatarilor de pe Calea Moldovei 7 că “documentația pentru planul urbanistic zonal care prevede construcția unei clădiri multifuncționale” a primit aviz negativ din partea Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism.

Dacă locatarii de pe Calea Moldovei 7 sunt extrem de mulțumiți de răspuns, Ion Runcan, cel care intenționează să construiască în acea zonă este foc și pară.

Acesta a declarat pentru Bistrița Online că răspunsul nu i se pare corect și că PUZ-ul său nu trebuie modificat în niciun fel. Omul este dispus să depună în continuare PUZ-ul, până când acesta va fi aprobat, pentru că terenul îi aparține și susține că are dreptul să îl folosească așa cum consideră.

Este terenul meu. O să depun acel PUZ și de 10 ori dacă este nevoie. Chiar și luna o să îl depun din nou pentru analizare. PUZ-ul nu trebuie modificat și nici corelat cu planul urbanistic general. Tot ce trebuia făcut s-a făcut deja … “ a precizat Runcan.

Mai mult, Runcan spune că niciun membru al comisiei nu a votat împotriva PUZ-ului. “Au fost 14 abțineri de la vot și două voturi in favoarea PUZ-ului. Așa că nu vorbim de un PUZ respins” a mai completat proprietarul.

Citește și Primăria Bistrița a răspuns Asociației de proprietari de pe Calea Moldovei 7! PUZ -ul a fost respins!

1 reply on “Ion Runcan, proprietarul terenului de pe Calea Moldovei, nu renunță! PUZ-ul va fi depus din nou!”

Leave a Reply