FOTO: Fiscul scoate la vânzare lentile și rame pentru ochelari, dar și mașini

Amatorii de lucruri ieftine își pot face cumpărăturile la prețuri reduse cu până la 50% de la licitațiile organizate de Fiscul bistrițean. Doar în această perioadă sunt scoase la vânzare diferite mărci de autoturisme și autoutilitare. Prețurile sunt atractive și încep de la prețuri mai mici de 1.000 de euro.

Executorii Direcței Generale a Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud nu iartă nimic atunci când trebuie să recupereze bani de la datornici.

Prețurile sunt reduse cu până la 50% încât amatorii de chilipiruri pot face o afacere bună la licitațiile organizate de instituție.

Anunțurile publicate pe site-ul Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud privind licitațiile din perioada următoare arată că pe primul loc sunt scoase la licitație autoturismele și autoutilitarele.

Astfel, se vinde un autoturism marca Ford, licitația pornind de la prețul de 3.514 lei.

Și un autoturism marca Peugeot din 1990 (4.127 lei), care are 2000 cmc, este scos la licitație, alături de un BMW seria 5 (5.474 lei), fabricat în 1999.

Un Audi A6 este scos și el la licitație la prețul de 24.297 lei.

Se vând și două autoutilitare Mercedes Benz cu prețuri pornind de la 9.972 lei.

Totodată, pe lista bunurilor scoase la vânzare de Fisc se numără și un aparat de optică medicală, o trusă de lentile și rame pentru ochelari.

Astfel că, bistrițenii interesați de una dintre aceste oferte au ocazia să se înscrie la licitațiile organizate de DGFP BN.

Leave a comment