26/09/2017

FOTO: Fiscul scoate la vânzare lentile şi rame pentru ochelari, dar şi maşini

Amatorii de lucruri ieftine îşi pot face cumpărăturile la preţuri reduse cu până la 50% de la licitaţiile organizate de Fiscul bistriţean. Doar în această perioadă sunt scoase la vânzare diferite mărci de autoturisme şi autoutilitare. Preţurile sunt atractive şi încep de la preţuri mai mici de 1.000 de euro.

Executorii Direcţei Generale a Finanţelor Publice Bistriţa-Năsăud nu iartă nimic atunci când trebuie să recupereze bani de la datornici.

Preţurile sunt reduse cu până la 50% încât amatorii de chilipiruri pot face o afacere bună la licitaţiile organizate de instituţie.

Anunţurile publicate pe site-ul Finanţelor Publice Bistriţa-Năsăud privind licitaţiile din perioada următoare arată că pe primul loc sunt scoase la licitaţie autoturismele şi autoutilitarele.

Astfel, se vinde un autoturism marca Ford, licitaţia pornind de la preţul de 3.514 lei.

Şi un autoturism marca Peugeot din 1990 (4.127 lei), care are 2000 cmc, este scos la licitaţie, alături de un BMW seria 5 (5.474 lei), fabricat în 1999.

Un Audi A6 este scos şi el la licitaţie la preţul de 24.297 lei.

Se vând şi două autoutilitare Mercedes Benz cu preţuri pornind de la 9.972 lei.

Totodată, pe lista bunurilor scoase la vânzare de Fisc se numără şi un aparat de optică medicală, o trusă de lentile şi rame pentru ochelari.

Astfel că, bistriţenii interesaţi de una dintre aceste oferte au ocazia să se înscrie la licitaţiile organizate de DGFP BN.