CANCAN.RO: Dora Costin a stat 24 de ore dupa gratii. Vezi de ce!

CANCAN.ro scrie că a aflat unul dintre cele mai bine păzite secrete ale Dorei Costin.

“Bruneta a avut mari probleme cu legea și a stat timp de 24 de ore în arest. Dora Costin a fost acuzată de înșelăciune în urmă cu patru ani, alături de alte persoane, prejudiciul fiind estimat la aproximativ un million de euro. În urmă cu câteva luni, Dora a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare” scrie Cancan.ro.

Vezi ce a declarat Dora Costin în legătură cu problemele pe care le-a avut cu legea în materialul publicat de Cancan.ro.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Va rog sa va informati mai bine inainte sa prezentati aceste domnisoare.Aceasta domnisoara a fost anchetata pentru conducere fara permis in anul 2008 si a scapat ca prin urechile acului. In anul 2009 a fost implicata intr-un dosar de inselaciune cu consecinte grave in grup organizat ,dosarul il gasiti pe http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=112&d=MTEyMDAwMDAwMDAwMTk5ODk*,binenteles ca si de aici a scapat doar cu o suspendare dupa un prejudiciu de 1.500.000 euro,in vara acestui an, a fost surprinsa facand videochat cu minore pe site-ul myfreecams.com,binenteles nici atunci politia nu s-a autosesizat,desii bunul sau prieten Paul Andreica seful serviciului investigatii criminale Bistrita stia bine asta iar momentan se plimba fara permis prin Bistrita cu minunata masina peugeot rcz cumparata in leasing de partenerul ei de afaceri iar stimabilii politisti de la politia rutiera pleaca capul in fata ei deoarece este o mare diva.Chiar nu este interesant acest personaj,stimabili comentatori injurile chiar o fac mai diva decat este,penibil este ca astefel de persoane nu au ce cauta pe paginile ziarelor deoarece da de pamant valoriile morale si dau de pamant cu respectul de sine.Poate sa faca linistita videochat dar sa pastreze pentru ea cei 40.000 si faima sa o tina in rama….Totusi avem copii care nu au nevoie de astfel de exemple.Dar ma intreb, fiscul de ce nu isi face treaba,aceasta domnita se lauda ca face 40.000 euro lunar,unde este fiscul ???Sper sa cercetati cele spuse de mine si sa le dati public,mizeria este prea mare,valoriile le dam la fundul sacului si cu acesti paraziti ne mandrim.Binenteles in cazul acesta organele statului sunt cele care permit asa ceva. 

    O zi buna va doresc

Leave a comment