Categories
Bistrita Politică

Ioan Oltean: Am fost șocat de declarațiile făcute de liderii USL la Bistrița!

Președintele organizației județene a Alianței România Dreaptă Bistrița-Năsăud, Ioan Oltean, a comentat astăzi declarațiile făcute la finele săptămânii trecute de către liderii Uniunii Social Liberale care au participat la evenimentul de lansare a candidaților pentru alegerile parlamentare.

“Prin prezența liderilor USL din acest final de săptămână, Bistrița a devenit punct de atracție nu doar la nivel național ci si la nivel international și asta prin declarațiile șocante făcute de premierul Victor Ponta: aceste declarații aruncă asupra României o maximă neîncredere, o maximă discreditare și o maximă umbră” a declarat Oltean.

Președintele ARD BN mai spune că “și eu am fost șocat de afirmațiile pe care liderii USL la nivel național și județean le-au făcut la Bistrița”.

“Este inadmisibil ca un premier al țării să continuă să facă afirmații care să pună România în dificultate” mai este de părere deputatul bistrițean.

În ceea ce privește acuzațiile directe către Ioan Oltean, “Ioan Oltean și PDL sunt două mari rele care ar trebui să dispară”, este una dintre afirmațiile făcute sâmbătă în timpul lansării candidaților, afirmație comentată de Oltean.

“USL vrea 450 de parlamentari. Suntem în fața unui nou lider politic care vrea să revenim la statul totalitar, la imaginea unui stat care controlează totul – un fel de partid comunist, iar Victor Ponta, un fel de Ceaușescu” a mai completat democrat-liberalul.

Principalul obiectiv a USL-ului este scoaterea la pensie a lui Ioan Oltean. “Nu ei mă vor scoate la pensie, ci electoratul. Cei de pe Colegiul III pot face acest lucru, dar nu USL sau Alexandru Pugna” comentează Oltean.

“Nu poți scoate din politică un om care a făcut atâtea pentru acest județ și să îl pui pe unul care nu a făcut nimic” mai susține Oltean.

Leave a Reply