Fane vinde apartamente in zona LA SOARE

In urma cu cateva saptamani intra in vizorul presei locale un personaj foarte discutat, dar si apreciat in acelasi timp, Fane. Ei bine, de data aceasta, intra din nou in atentia presei, insa cu ceva mult mai plauzibil. Asadar, omul de afaceri Buhai Stefan Daniel a terminat lucrarile la complexul pe care il detine si il administreaza, Rezidential Danny’s, si scoate la vanzare 12 apartamente, de cea mai buna calitate.
Situat intr-o zona rezidentiala a orasului (LA SOARE)  unde poti avea parte de liniste si aer proaspat, departe de mirosul esapamentelor si de aglomeratia din centrul orasului, complexul va ofera toate serviciile unei locuinte de lux, avand toate avizele primite la zi. Apartementele sunt partajate in 2 vile avand o asociatie de locatari doar de 6 apartamente, construite si finisate cu cele mai bune materiale, constructorul fiind Sc Ergomed, unul dintre cei mai bine cotati constructori din tara.
Apartamentele sunt formate din 3 camere (2 dormitoare si living), 1 bucatarie ,1 baie,2 dresing-uri si 1 balcon ,avand un total de peste 100 m patrati, iar cele de la parter au si cate un garaj independent, iar etajele superioare dispun de parcare in fata cladirii. Pretul apartamentelor este in functie de metri patrati si pretentiile cumparatorului, acesta avand posibilitatea de a-si alege modelul usilor interioare cat si modelul de centrala termica si calorifere.
Informativ pentru cei interesati, un apartament poate incepe de la pretul de 45.000€ pana la 50.000€ negociabil. Pentru mai mute informatii sunati la numarul de telefon 0752065659
Alina Moldovan

Join the Conversation

8 Comments

    1.  ia mai sugel tu pe ungur de pla* magarule. cine esti tu sa judeci constructile sau afacerile cuiva. dezastru cu bistritenii si asteptam sa mearga bine in romania.

    2. pai judeca acele locuinte ca orice viitor potential client:daca omului i se par de cacat,spune parerea….acum tu de ce te stresezi :oare pentru ca are DREPTATE????si de supt,suge_l tu baiete,nu stiu de ce dar am impresia ca nu ar fi prima data,cetatene!!!!!!

  1. Preturile sunt foarte mari. La banii astia imi fac casa cu etaj, nu cutie de chibrit cum se vede in poze.Pe bune.

  2. invidia deja explodeaza in uni care sunt morti de foame si nu au putut face nimic toata viata lor.  Paul tu ai fost acolo sa sti ca sunt kitchuri ? eu din poze vad lux si bun gust, iar daca mai luam in considerare metri patrati, nu prea cred ca seamana a cutie de chibrituri. da cred si io ca omul isi face reclama ,dar ce nu vad de ce trebuie sa lasam invidia sa iese cu spume din noi. Bravo investitorului si sper sa continuie sa investeasca decat sa face precum prietenul nostru Paul care …….. mai bine lasa….vai mama lui. 

Leave a comment