FOTO: Bistrițeanca Flory Conea, într-un concurs ce are ca premiu un pictorial în revista Playboy Africa de Sud!

Bistrițeanca Flory Conea, care recent a împlinit frumoasa vârstă de 27 de ani și care a făcut furouri în lumea modellingului, vrea să realizeze un pictorial într-o revistă pentru bărbați.

Flory Conea participă în această perioadă la un concurs al cărui premiu este o apariție în revista pentru bărbați Playboy, însă, nu din România, ci tocmai din Africa de Sud. Ea, alături de alte frumuseți din întreaga lume se luptă acum pentru titlul de “Girl Next Door”. Cea care va câștiga acest concurs va apărea automat și într-un pictorial pentru Playboy. Bistrițenii care vor să o voteze pe Flory Conea pot să o facă aici.

Frumoasa bistrițeancă care s-a născut și a copilărit la Bistrița mărturisește pe blogul personal că de mică a fost o fire foarte ambițioasă, căreia îi plăcea să fie mereu prima. De asemenea, aceasta precizează tot pe blog că “iubesc sportul, îmi place să fac sport, sunt o fire foarte activă, fac jogging zilnic, îmi place să alerg în aer liber,  însă când nu reușesc,   am acasă câteva aparate de fitness și profit de ele”. Astfel, așa se explică și formele de invidiat ale tinerei.

Deși nu s-ar apune, Flory Conea susține că îi place  foarte mult să manance. “Sunt o adevarată gurmandă, iubesc pizza și ciocolata la nebunie și îmi place să gatesc și chiar gătesc, nu mă prefac” mai spune despre ea tânăra.

Flory este absolventă a Facultății de Sociologie din Cluj-Napoca și a unui masterat în Comunicare și Relații Publice. Actualmente locuiește la Râmnicu Vâlcea împreună cu iubitul său.

Leave a comment