FOTO: Cântec, joc și voie bună, în fiecare seară de joi, la Restaurantul Lordinu

De mai bine de 10 ani, la Bistrița, în fiecare seară de joi are loc o petrecere autentică, cu muzică populară și interpreți locali.

La început, evenimentul intitulat „Joia bistrițeană” s-a desfășurat în Club 900, apoi la Restaurantul Quantic, ulterior la Motel Nucet și restaurant „Decebal”, ajungând chiar și la Restaurantele „Bulevard” și “Enjoy”, pentru ca actualmente locația să fie schimbată și evenimentul să se desfășoare la Restaurantul Lordinu.

De câteva luni încoace, în fiecare seară de joi, zeci de bistrițeni sunt prezenți la restaurantul Lordinu, unde au parte de cântec, joc și voie bună. Atmosfera este întreținută de interpreți din județul nostru, printre aceștia numărându-se Emilia Popdeac, Petre Petruse, Mihăiță Ilieș și Onița Ciuta.

Realizatoarea programului artistic, Emilia Popdeac, le pregătește bistrițenilor care doresc să petreacă în stil românesc seri de neuitat.

Și aseară, restaurantul Lordinu de pe strada Mărăști, numărul 6, a găzduit o nouă ediție a evenimentului “Joia bistrițeană”. Mâncare tradițională, voie bună și distracție pe cinste. De asta au avut parte bistrițenii care au ales să își petreacă seara în acest mod.

Sursa foto: www.facebook.com

Leave a comment